EUR: 324,46 Ft
CHF: 281,94 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Aktuális

Betörtek a nyíregyházi gyilkosság helyszínére

Betörtek abba a nyíregyházi családi házba, ahol a múlt héten egy román állampolgár rálőtt egy házaspárra, amelynek tagjai közül a nő a helyszínen meghalt, a férfi pedig életveszélyes sérüléssel került kórházba – erősített a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán.

Fehérvári Marietta rendőr százados írásban közölt tájékoztatása szerint a betörés a múlt hétvégén történt. A sajtóreferens hozzáfűzte, hogy a főkapitányság és a nyíregyházi kapitányság nyomozócsoportot hozott létre a még ismeretlen elkövető mielőbbi elfogására. A bűncselekmény részleteire a sajtóreferens nem tért ki.


A halálos fegyveres támadás augusztus 31-én történt, az elkövetéssel gyanúsított, a gyilkosság helyszínéről elmenekült Stamatiu Dan 54 éves román állampolgárt európai elfogatóparancs alapján másnap Kolozsváron vették őrizetbe. A magyar hatóságok kiadatási kérelmét a kolozsvári táblabíróság első fokon elfogadta, de az ítélet ellen az érintett fellebbezést nyújtott be. A kiadatásról így a román Legfelsőbb Bíróság dönt majd.

Ezek történtek korábban:

Kapcsolódó Cikkek