2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Bódi Sylvi bevállalta

Már megszokhattuk, hogy mindig tökéletes képekkel rukkol elő közösségi oldalán Bódi Sylvi, aki a legtöbbször valamilyen mediterrán vidéken szexin pózol bikiniben. A modell most újabb fotót tett közkinccsé, ami picit eltér a korábbiaktól, bár ennek oka valószínűleg csak a szokatlan póz. Mindenesetre nem kis dolog Sylvitől, ahogy a képen egy szál rúdon, sellőruhában tartja magát, és az sem, hogy felvállalta a kis hurkákat a hasán, azon a hason, amiről eddig csak izmos, feszes, hibátlan képeket láthattunk a szörfös lány palettáján. De hurkák ide vagy oda, azt kell mondjuk, Bódy Sylvinek még ez is jól áll!

 

BS_pocak

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.