EUR: 309,22 Ft
CHF: 288,79 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Extra

Bódi Sylvi bevállalta

Már megszokhattuk, hogy mindig tökéletes képekkel rukkol elő közösségi oldalán Bódi Sylvi, aki a legtöbbször valamilyen mediterrán vidéken szexin pózol bikiniben. A modell most újabb fotót tett közkinccsé, ami picit eltér a korábbiaktól, bár ennek oka valószínűleg csak a szokatlan póz. Mindenesetre nem kis dolog Sylvitől, ahogy a képen egy szál rúdon, sellőruhában tartja magát, és az sem, hogy felvállalta a kis hurkákat a hasán, azon a hason, amiről eddig csak izmos, feszes, hibátlan képeket láthattunk a szörfös lány palettáján. De hurkák ide vagy oda, azt kell mondjuk, Bódy Sylvinek még ez is jól áll!

 

BS_pocak

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a válási hercehurca kezdete óta sosem beszélgettek még ilyen kedélyesen egymással.

 • Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Áll a bál a tavaly karácsonykor elhunyt vállalkozó végrendelete körül. A Story megtudta, hogy az Aranyember kitagadta hagyatékából Koltai Maritól született legidősebb fiát, a ma már 53 éves Györgyöt, mondván: felnevelte, de nem ő a vér szerinti apja.

 • Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Közel öt éve húzódott a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és volt férje, K. József bántalmazási ügye, a hét elején azonban a bíróság döntött: testi sértés és rongálás miatt másodfokon elítélte és pénzbírságra kötelezte az agresszív férjet.