EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Bódi Sylvi bevállalta

Már megszokhattuk, hogy mindig tökéletes képekkel rukkol elő közösségi oldalán Bódi Sylvi, aki a legtöbbször valamilyen mediterrán vidéken szexin pózol bikiniben. A modell most újabb fotót tett közkinccsé, ami picit eltér a korábbiaktól, bár ennek oka valószínűleg csak a szokatlan póz. Mindenesetre nem kis dolog Sylvitől, ahogy a képen egy szál rúdon, sellőruhában tartja magát, és az sem, hogy felvállalta a kis hurkákat a hasán, azon a hason, amiről eddig csak izmos, feszes, hibátlan képeket láthattunk a szörfös lány palettáján. De hurkák ide vagy oda, azt kell mondjuk, Bódy Sylvinek még ez is jól áll!

 

BS_pocak

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.