EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 25., vasárnap
Vilmos

Külföld

Boltban lövöldözött egy idős férfi, két embert súlyosan megsebesített

Tüzet nyitott és két embert súlyosan megsebesített hétfőn a Párizs közelében található Le Port-Marly település egyik üzletében egy idős férfi – közölte a francia rendőrség.

A sebesültek egy 57 éves nő és egy 73 éves férfi – közölték a hatóságok.

Az ügyészség szóvivője szerint nem terrorcselekményről van szó.

A tettes elmenekült a helyszínről. A L’Express című francia lap értesülése szerint a férfi visszament otthonába. A rendőrség elitalakulata kivonult az épülethez.

Értesülések szerint a férfi az üzlet törzsvásárlójának számított. A BFM TV hírtelevízió úgy tudja: a férfi erőszakos viselkedése miatt korábban is ismert volt a hatóságok előtt.

Az idős férfi kocsijának csomagtartójában egy puskát foglalt le a rendőrség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Robbantás egy piacon, rengeteg halott

  Robbantás egy piacon, rengeteg halott

  Robbanószerrel megrakott autót repített a levegőbe szombaton – nagy valószínűséggel – az Iszlám Állam a szíriai Idlib egyik külvárosában.

 • Kegyelmet kapott az Iszlám Állam 80 tagja

  Kegyelmet kapott az Iszlám Állam 80 tagja

  Az Egyesült Államok támogatását élvező szíriai ellenzéki fegyveresek szombaton kegyelmet adtak és szabadon engedték az Iszlám Állam Rakkából származó 83 egyszerű tagját.

 • Hackerek támadták meg a brit parlamentet

  Hackerek támadták meg a brit parlamentet

  Hackertámadás érte szombaton a brit parlamentet, kiberbűnözők a törvényhozás email rendszeréhez akartak hozzáférni – jelentették politikusok és tisztségviselők.

 • Két év kevés lesz a Brexit lezárására

  Két év kevés lesz a Brexit lezárására

  A Századvég kutatója szerint nem lesz elég a Brexit lezárására a még fennmaradó 21 hónap, egy újabb, átmeneti időszak alatt rendezhetik a felek az összes részletszabályt.