EUR: 303,14 Ft
CHF: 266,70 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Belföld II.kerület III.kerület V.kerület XIII.kerület

Bombariadó a Margit hídon

Gazdátlan csomag miatt zárták le a Margit hidat – írta az Origo. A lap információi szerint most ott találtak egy gazdátlan csomagot, ami miatt a rendőrség azonnal lezárta azt a részt.

Ez már a sokadik ilyen eset szombat este óta, amikor egy robbanás sebesített meg két rendőrt a Teréz körúton.

margithid

Fotó: Origo.hu

Újra járható a Margit híd a fővárosban

A 4-es és a 6-os villamosok ismét a teljes vonalon járnak, a 9-es, a 91-es, a 191-es és a 291-es buszok pedig újra az eredeti útvonalukon közlekednek. A Nagykörúton, a Margit körúton, az Árpád fejedelem útján, valamint a Bem rakparton és az alsó rakpartokon ugyanakkor továbbra is torlódásra kell számítani a Margit híd felé.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy gyanús csomagot találtak, amelyet a tűzszerészek átvizsgálnak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiégett egy autóbusz Nógrádban

    Kiégett egy autóbusz Nógrádban

    Kiégett egy menetrend szerinti autóbusz kedden a Nógrád megyei Iliny községben, a buszon senki nem sérült meg, de lángra kapott a buszmegálló, meghibásodott egy elektromos vezeték és egy gázcsonk is – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

  • Teherautó csúszott a Tiszába

    Teherautó csúszott a Tiszába

    Eddig ismeretlen okból egy bolgár rendszámú teherautó csúszott a Tiszába Maroslele térségében, a kompátjáró közelében kedden délután – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.