2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Belföld II.kerület III.kerület V.kerület XIII.kerület

Bombariadó a Margit hídon

Gazdátlan csomag miatt zárták le a Margit hidat – írta az Origo. A lap információi szerint most ott találtak egy gazdátlan csomagot, ami miatt a rendőrség azonnal lezárta azt a részt.

Ez már a sokadik ilyen eset szombat este óta, amikor egy robbanás sebesített meg két rendőrt a Teréz körúton.


margithid

Fotó: Origo.hu

Újra járható a Margit híd a fővárosban

A 4-es és a 6-os villamosok ismét a teljes vonalon járnak, a 9-es, a 91-es, a 191-es és a 291-es buszok pedig újra az eredeti útvonalukon közlekednek. A Nagykörúton, a Margit körúton, az Árpád fejedelem útján, valamint a Bem rakparton és az alsó rakpartokon ugyanakkor továbbra is torlódásra kell számítani a Margit híd felé.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy gyanús csomagot találtak, amelyet a tűzszerészek átvizsgálnak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Éjfélkor jár le az szja-bevallás jóváhagyási határideje

    Éjfélkor jár le az szja-bevallás jóváhagyási határideje

    Kedd éjfélig lehet átnézni, elfogadni, kiegészíteni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által készített személyi jövedelemadó (szja) bevallási tervezetet, amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg a NAV honlapjáról elérhető felületen – hívta fel a figyelmet Kis Péter András, a NAV adószakmai szóvivője kedden az MTI-hez eljuttatott közleményben.