2018. március 23., péntek
Emőke

Külföld

Borzalmas! Vasútállomásba rohant a vonat – Videó!

Csúcsidőben száguldott egy vonat a New Jersey állambeli Hoboken egyik vasútállomásának épületébe. Már most több halottról számolnak be a lapok.

Eddig három ember vesztette életét a balesetben – írtaz az NBC News. A lap információi szerint a sérültek száma a már elérte a hetvenötöt, többen pedig a vonat kocsijaiban rekedtek. A mentés ezekben a percekben is folyik, a rendőrség egyelőre annyit mondott, hogy terrortámadásra semmilyen jel nem utal.


A balesettel kapcsolatban annyit tudni, hogy a vonatot nem tudta megállítani a sínpálya végén álló bak és fékezés nélkül száguldott az állomás várótermébe. Azt, hogy miért szabadult el a szerelvény, egyelőre még vizsgálják.

Linda Albelli, aki a vonat egyik hátsó kocsijában volt a Reutersnek mesélt a becsapódás pillanatairól


“Észrevettem, hogy nem lassít a vonat. Túl gyorsan megyünk….. És abban a pillanatban hatalmasat ütköztünk” – mondta a 60 éves utas.

Szörnyű perceket élt át Bhagyesh Shah is, aki elmondta, hogy amikor beszáguldottak az állomásra elsodortak néhány tartópillért, ami után a mennyezet azonnal omladozni kezdett.

“Csak pár másodpercig tartott, de úgy éreztem, mintha az örökkévalóságig tartana az ütközés. Egy nőt látta, aki egy lezuhant betontömb alatt feküdt. Rengetegen véreztek, egy férfi keservesen sírt” – idézte az NBC a beszámolót.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek