EUR: 307,30 Ft
CHF: 282,02 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Életmód

Borzalom! Egy szoborral maszturbált a nő a játszótéren +18 – Fotók!

Hihetetlen haragra gerjedtek egy angol kisváros lakói, miután megláttak egy interneten keringő képet, amin egy nő kéjeleg egy játszótéren álló szoborral.

A tengerparton fekvő Exeter lakóit valósággal sokkolta a közösségi oldalra feltöltött képek.

Mint kiderült, egy járókelő készítette a fotókat éppen akkor, amikor a perverz nő önkielégítést végzett a gyerekek számára kiállított dinoszaurusz fejével.

Feltehetőleg a tojáshéjba állított T-Rex alkotója álmában sem gondolta volna, hogy szobra egyszer még egy felnőtt morbid játékszerévé válhat.

Feltehetőleg ennek a következménye az is, hogy a napvilágot látott képek után nem sokkal, a dinónak letörték a fejét, amit korábban a maszturbáló nő használt csillapíthatatlan vágyai oltására.

Érthető, hogy a lincshangulat mellett a szülők rettegnek is, hiszen nem tudhatják, hogy a játszótéren időző kicsik mit láthatnak legközelebb.

Ha elmúltál 18 éves, a képeket itt nézheted meg!

A rendőrség nagy erőkkel keresi a perverz asszonyt.

Persze nem ez az egyetlen olyan eset, ahol egészen különös módját választotta valaki, hogy kielégítse vágyait.

Egy idős betörő az üresen álló ház konyhájában izgult fel annyira, hogy azonnal maszturbálni kezdett a 72 éves férfi. Ráadásul a besurranó, hogy ne hagyjon nyomott a hűtőben álló narancsleves dobozba elégült ki. A később hazatérő tulajdonosnak csak az volt a szerencséje, hogy a lakásban lévő kamera videóra vette az idős úr akcióját, így háztulajdonosa nem ivott bele a nedűbe – írta a Daily Star.

Alig két hónappal ezelőtt járta be a nemzetközi sajtót az a hír, hogy egy uborkát találtak a végbelében egy muzulmán férfinak, akiről később derült ki, hogy ő egy muzulmán egyházfi és az Állami Egyházügyi Hivatal dolgozója.

Nem kisebb felháborodást okozott az a nő sem, akit egy templomban fogott el a vágy. Az osztrák plébánián paráználkodó nőt még videót is készített „munkásságáról”, amit büszkén osztott meg a világhálón. A vesztét a parókia papja okozta, aki a videón felismerte a templomot, ezért feljelentette a lengyel nőt. Az más kérdés, hogy a pap miért nézett meg egy egyértelműen pornó tartalmú videót.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elstartolt a befőzési szezon

  Elstartolt a befőzési szezon

  Májusban indul a befőzési szezon, ilyenkor kell beszerezni a hozzávalókat. Az üvegeket úgy készítsük elő, hogy azokat először áztassuk be mosószeres meleg vízbe, majd üvegmosó kefével alaposan mossuk át.

 • Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

  Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

  Egyedülálló komolyzenei turnéra készül Ázsiában Keller András és Gidon Kremer. A világhírű hegedűművészek és az általuk vezetett zenekarok egyedülálló módon, együttes erővel készülnek bemutatni az ázsiaiaknak a nyugati zeneirodalom legszebb műveit az elmúlt három évszázadból.

 • Forró téma a nyári szabadság

  Forró téma a nyári szabadság

  Minden évben minimum két hét folyamatos pihenésre lenne szükség ahhoz, hogy a hétköznapi mókuskerékből kiszálljunk, és így feltöltődjünk.