2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Életmód

Borzalom! Egy szoborral maszturbált a nő a játszótéren +18 – Fotók!

Hihetetlen haragra gerjedtek egy angol kisváros lakói, miután megláttak egy interneten keringő képet, amin egy nő kéjeleg egy játszótéren álló szoborral.

A tengerparton fekvő Exeter lakóit valósággal sokkolta a közösségi oldalra feltöltött képek.


Mint kiderült, egy járókelő készítette a fotókat éppen akkor, amikor a perverz nő önkielégítést végzett a gyerekek számára kiállított dinoszaurusz fejével.

Feltehetőleg a tojáshéjba állított T-Rex alkotója álmában sem gondolta volna, hogy szobra egyszer még egy felnőtt morbid játékszerévé válhat.


Feltehetőleg ennek a következménye az is, hogy a napvilágot látott képek után nem sokkal, a dinónak letörték a fejét, amit korábban a maszturbáló nő használt csillapíthatatlan vágyai oltására.

Érthető, hogy a lincshangulat mellett a szülők rettegnek is, hiszen nem tudhatják, hogy a játszótéren időző kicsik mit láthatnak legközelebb.

Ha elmúltál 18 éves, a képeket itt nézheted meg!

A rendőrség nagy erőkkel keresi a perverz asszonyt.

Persze nem ez az egyetlen olyan eset, ahol egészen különös módját választotta valaki, hogy kielégítse vágyait.

Egy idős betörő az üresen álló ház konyhájában izgult fel annyira, hogy azonnal maszturbálni kezdett a 72 éves férfi. Ráadásul a besurranó, hogy ne hagyjon nyomott a hűtőben álló narancsleves dobozba elégült ki. A később hazatérő tulajdonosnak csak az volt a szerencséje, hogy a lakásban lévő kamera videóra vette az idős úr akcióját, így háztulajdonosa nem ivott bele a nedűbe – írta a Daily Star.

Alig két hónappal ezelőtt járta be a nemzetközi sajtót az a hír, hogy egy uborkát találtak a végbelében egy muzulmán férfinak, akiről később derült ki, hogy ő egy muzulmán egyházfi és az Állami Egyházügyi Hivatal dolgozója.

Nem kisebb felháborodást okozott az a nő sem, akit egy templomban fogott el a vágy. Az osztrák plébánián paráználkodó nőt még videót is készített „munkásságáról”, amit büszkén osztott meg a világhálón. A vesztét a parókia papja okozta, aki a videón felismerte a templomot, ezért feljelentette a lengyel nőt. Az más kérdés, hogy a pap miért nézett meg egy egyértelműen pornó tartalmú videót.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szuperkórház épül Dobogón

    Szuperkórház épül Dobogón

    A Dél-budai Centrum nem is annyira kórház, sokkal inkább egy egészségpláza lesz, ahol még a gyógyszert is robotok juttatják el az osztályokra.

  • Ne aludj sminkben!

    Ne aludj sminkben!

    Mi történik, ha egy hosszú éjszaka után sminkben fekszünk le aludni? A szakemberek szerint ez a legrosszabb, amit a bőrünkkel teszünk: beindítja a ráncosodást, hiszen lebontja a természetes kollagént, eltömíti a pórusokat, szárazzá, repedezetté válik a bőr.