EUR: 310,78 Ft
CHF: 269,79 Ft
2017. október 11., szerda
Brigitta

Belföld

Borzalom! Szétmarcangolta a kutya a négyéves kislányt

Súlyosan megsebesített egy kutya egy négyéves kislányt Kaposváron, a topononári városrészben, miközben édesanyjával sétált a járdán. A rendőrség nyomozást indított az ügyben – írja a Sonlie.hu.

A lap úgy tudja a szörnyű kutyatámadás augusztus 26- történt Toponáron. Információik szerint az ismeretlen fajtájú eb kiszökött az egyik ház udvaráról és ezután rárontott a járdán az édesanyjával együtt sétáló négy esztendős kislányra.

A Kapost.hu azt írja, vélhetően valamilyen bullterrier harapta össze a gyermeket, a támadás után a kislány nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A lap információja szerint a kislányt mentőhelikopter szállította a pécsi kórházba.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Halász: Le akarják bontani a kerítést

    Halász: Le akarják bontani a kerítést

    A Fidesz szerint fontos, hogy Brüsszelbe a magyar emberek hangja és ne a bevándorláspárti ellenzéké jusson el – mondta Halász János frakciószóvivő. Rámutatott: az ellenzék kész a Soros-terv végrehajtására, a hatalomért cserébe veszélybe sodornák a magyarok biztonságát és az ország jövőjét.

  • 188 milliárd az új centrumkórháznak

    188 milliárd az új centrumkórháznak

    A centrumkórház szerepét szánják az Egyesített Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézetnek a budapesti egészségügyi fejlesztési programon belül – közölték tegnap közös sajtótájékoztatójukon Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár, Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője és dr.