EUR: 308,76 Ft
CHF: 285,20 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Egyéb I.kerület

Bőség lesz a Bőközön

A Corvin téri Hagyományok Háza és a Nemzeti Színház szakmai partnerségével nulladik alkalommal rendezik meg az Ormánság–Bőköz Fesztivált szeptember 23. és 25. között, amelyen többek között Pál István Szalonna és bandája gondoskodik a jó hangulatról.

A Márta István vezetésével megvalósuló Bőköz Fesztivál az Ormánság három apró településén: Kémesen, Szaporcán és Tésenfán, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Ős-Dráva Látogatóközpontjában várja a közönséget.

HH Bőköz Szalonna

Pál István Szalonna bandája is játszik a Bőköz pajtájában

A nulladik, ingyenes fesztiválon a Hagyományok Háza és Pál István Szalonna mellett fellép többek között Szirtes Edina Mókus, Gryllus Vilmos, Ferenczi György és a Rackajam, Hobo, Varnus Xavér, Boros Misi vagy a Muzsikásból az újbudai Sipos Mihály prímás. A koncertek mellett lesznek kiállítások, konferencia, ökotúra, kézműves vásár, gasztropiac, de vetítenek dokumentum- és játékfilmeket is, látható lesz például a Budán élő Kisfaludy András Az Ormánság senkié se című alkotása.

Szalonna_fotoHontAngela 234

Szalonna húzza a talpalávalót

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.