EUR: 310,46 Ft
CHF: 259,25 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb I.kerület

Bőség lesz a Bőközön

A Corvin téri Hagyományok Háza és a Nemzeti Színház szakmai partnerségével nulladik alkalommal rendezik meg az Ormánság–Bőköz Fesztivált szeptember 23. és 25. között, amelyen többek között Pál István Szalonna és bandája gondoskodik a jó hangulatról.

A Márta István vezetésével megvalósuló Bőköz Fesztivál az Ormánság három apró településén: Kémesen, Szaporcán és Tésenfán, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Ős-Dráva Látogatóközpontjában várja a közönséget.


HH Bőköz Szalonna

Pál István Szalonna bandája is játszik a Bőköz pajtájában

A nulladik, ingyenes fesztiválon a Hagyományok Háza és Pál István Szalonna mellett fellép többek között Szirtes Edina Mókus, Gryllus Vilmos, Ferenczi György és a Rackajam, Hobo, Varnus Xavér, Boros Misi vagy a Muzsikásból az újbudai Sipos Mihály prímás. A koncertek mellett lesznek kiállítások, konferencia, ökotúra, kézműves vásár, gasztropiac, de vetítenek dokumentum- és játékfilmeket is, látható lesz például a Budán élő Kisfaludy András Az Ormánság senkié se című alkotása.

Szalonna_fotoHontAngela 234

Szalonna húzza a talpalávalót

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.