EUR: 311,62 Ft
CHF: 270,83 Ft
2017. október 10., kedd
Gedeon

Extra

Brad Pitt exe is kitálat!

A Brad Pitt ellen folyó lejárató kampánynak akart véget vetni a színész egykori exe, amikor interjút adott. A nő szerint Brad sosem bántana senkit, nagyon jó lélek és nem hiszi el, hogy tudatmódosítókat szedett volna.

Brad Pitt és Angelina Jolie válásáról zeng a világsajtó már hetek óta. A legtöbb cikkben egy egész “csinos” lejárató kampány folyik a színész ellen, akitől felesége azért szeretne minél hamarabb elválni, mert állítólag veszélyt jelent saját gyermekeikre. Most E.G. Daily, akivel Brad a 80-as évek végén alkottak egy párt, úgy döntött, hogy nyilvánosság elé áll és megcáfolja a pletykákat.

– Ő az egyik legjobb és legtisztább ember akit ismerek. Képtelen lenne ilyen szörnyetegként viselkedni bárkivel, főleg nem a gyerekivel. Imádja őket tudom jól. Nem lenne képes bántani senkit. Különleges viszonyunk volt annak idején, a legbensőbb titkairól is tudtam – mesélte az inside editor nevű portálnak a szinkronszínésznő.

E. T. Daily szerint minden vád csupán koholmány Fotó: inside editor/video

E. T. Daily szerint minden vád csupán koholmány Fotó: inside editor/video

 

Az elmúlt hetekben arról lehetett olvasni, hogy Angelina Jolenál akkor telt be az utolsó csepp is a pohárban, amikor magánrepülőgépükön és a leszállást követően is, Brad hatalmas patáliát csapott a késés miatt. Szóváltásba keveredett nejével is, amibe Maddox, legidősebb örökbefogadott fiuk is beavatkozott. Itt már több portál is azt rebesgette, hogy egy pofon is elcsattant, erre azonban semmi bizonyíték nincs.

– Még szép, hogy kiakadt. Késik a gép, ő siet és közben hat gyerek visítozik a fülébe, hogy haza akarnak már érni. De továbbra sem gondolom, hogy tettlegességig fajult volna a dolog. Imádja a fiát – mondta Daily.

Maddox, Angelina Jolie és Brad Pitt az Oscar gálán Fotó: Brad Pitt personal twitter

Maddox, Angelina Jolie és Brad Pitt az Oscar gálán Fotó: Brad Pitt personal twitter

Brad Pitt egyébként kijelentette, hogy nem hagyja annyiban, felveszi a kesztyűt feleségével szemben, aki kizárólagos felügyeleti jogot kért a bíróságtól, kizárva ezzel férjét a gyerekek sorsa fölötti esetleges döntésekből. A színész ellen nyomozás is indult, gyermekbántalmazás ügyében, Jolie ugyanis azt állította, hogy Brad a tudatmódosítók hatására dühkezelési problémákkal küzd. A legutóbbi információk szerint azonban Pitt ennek is szeretne elébe menni és már vizeletmintát is leadott, amiből egyértelműen kiderül milyen minőségű és mennyiségű drogot fogyasztott, ha egyáltalán valóban élt a szerekkel.

A másik téma, ami mellett természetesen nem lehet elmenni, hogy Brad Pitt szeretőjének titulálják már körülbelül egész Hollywoodot. Először Marion Cotillarddal hozták össze első közös filmjük pikáns jelenetei miatt, de a színésznő mindent tagadott és második terhességére hivatkozva ki is kérte magának a pletykákat. A Jennifer Aniston rajongók természetesen az első pillanattól azt a tündérmesébe illő fordulatot várták, amikor Jen és Pitt újra egymásra találnak, mit sem törődve a színésznő új férjével Justin Theroux-al.

Egy friss fotó az éppen "férjét elhagyni készülő" Anistonról Fotó: Profimedia, Startraks

Egy friss fotó az éppen “férjét elhagyni készülő” Anistonról Fotó: Profimedia, Startraks

Erre Jennifernek már a bomba robbanása után pár órával válasza is volt. Tömören kifejtette, hogy Pitt nem egészen egy lángész zseni és nagyon hamar be lehet vezetni a sötét sikátorba, ettől függetlenül jó ember, aki nem érdemli meg a meghurcoltatást, majd röviden hozzátette: – Ez a karma!

Justinnak is volt néhány szava a történtekhez.
– Én mint elvált szülők gyermeke csak a srácokat sajnálom. Az, hogy két felnőtt ember hogy oldja meg a problémáját nem a világ, csupán a család dolga, de a legrosszabb úgyis mindig a gyerekeken csattan. Jeniferrel szeretjük egymást és sajnáljuk a történteket, de semmi közünk hozzá – fogalmazott kimérten.

A várva várt szemtanút, aki látni vélte Jennifert és Pittet azonban még csak most tudta előkaparni a RadarOline. A portál állítja, hogy hetekkel a válóper bejelentése előtt az egykori álompár egy New York-i elegáns szállodában találkozott. A bennfentes szerint Jennifer örül a válásnak és még mindig ott van benne egy kis reménysugár, hogy élete szerelmével újra együtt lehet.

Fotó: Brad Pitt personal twitter

Fotó: Brad Pitt personal twitter

Kapcsolódó Cikkek

 • A gyerekvállalásról vitázik Csősz Bogi

  A gyerekvállalásról vitázik Csősz Bogi

  Nagy felháborodást váltott ki a VIASAT3 műsora, a Feleségek luxuskivitelben egyik adása. A milliárdosfeleség Csősz Boglárka arról beszélt, hogy hiba lett volna, ha rögtön szül egy gyereket, mert akkor „megszűnik nőnek és embernek lenni”, és csak az anyaság marad számára.

 • Álmában hunyt el Aradszky László

  Álmában hunyt el Aradszky László

  Tragikus hirtelenséggel hunyt el vasárnap este Aradszky László. Özvegye könnyeivel küszködve osztotta meg lapunkkal, hogy férje halálának semmi előzménye nem volt: a táncdalénekes lepihent, ám többé nem kelt fel.

 • Varázslatosan szép Grace Kelly unokája

  Varázslatosan szép Grace Kelly unokája

  A 19 éves Camille Gottliebet több mint harmincezren követik az Instagramon, ami nem véletlen: nagyon hasonlít legendás nagymamájára, Grace Kellyre. Igéző tekintete és szép bőre miatt olyan, mintha a hercegné ikertestvére lenne.