EUR: 312,64 Ft
CHF: 260,84 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Bugyi nélkül ment a gálára Mel B – Fotók!

Lélegzetelállító ruhában jelent meg az egykori Spice girls lány a Creative Arts Emmy Awards díjátadóra.

Bár Mel B igen sokáig elvonultan élt a rivaldafénytől, a 41 éves énekesnő láthatóan élvezte, hogy fotósok hada előtt pózolhat.

Megjelenést nem bízta a véletlenre. Az egykori lánybanda énekese egy vadítóan szexi ruhakölteményben mutatta meg magát, ami azonnal beindította sokak fantáziáját. Hiszen az extravagáns módon felvágott öltözet ugyan minden lényegeset eltakar,  jól látható, illetve pont, hogy nem látható az a bizonyos csík, ami egyértelművé tenné, a ruha alatt van fehérnemű is.

Singer/TV personality Mel B attends the Creative Arts Emmy Awards at Microsoft Theater in Los Angeles on September 10, 2016. Photo by /UPI, Image: 299487265, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI

Fotók: Profimedia, UPI

2016 Creative Arts Emmy Awards - Day 1, Image: 299480687, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

  Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

  Ördög Nóra immár negyedik alkalommal vette át az ország legjobb női műsorvezetőjének járó díjat, melyet könnyek közt fogadott. A munka mellett édesanyaként is a maximumra törekszik, ám ez sokszor komoly kihívást jelent számára.

 • Oszter ismét elszundított a bíróságon

  Oszter ismét elszundított a bíróságon

  Tegnap délelőtt S. Csaba tanuvallomással folytatódott Oszter Sándor közel két éve húzódó bírósági ügye. A színész ötödrendű vádlottként elég paprikás hangulatban érkezett a tárgyalásra és a vallomás alatt – mint már korábban is – többször elszundított.