2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Bugyi nélkül ment a gálára Mel B – Fotók!

Lélegzetelállító ruhában jelent meg az egykori Spice girls lány a Creative Arts Emmy Awards díjátadóra.

Bár Mel B igen sokáig elvonultan élt a rivaldafénytől, a 41 éves énekesnő láthatóan élvezte, hogy fotósok hada előtt pózolhat.

Megjelenést nem bízta a véletlenre. Az egykori lánybanda énekese egy vadítóan szexi ruhakölteményben mutatta meg magát, ami azonnal beindította sokak fantáziáját. Hiszen az extravagáns módon felvágott öltözet ugyan minden lényegeset eltakar,  jól látható, illetve pont, hogy nem látható az a bizonyos csík, ami egyértelművé tenné, a ruha alatt van fehérnemű is.

Singer/TV personality Mel B attends the Creative Arts Emmy Awards at Microsoft Theater in Los Angeles on September 10, 2016. Photo by /UPI, Image: 299487265, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI

Fotók: Profimedia, UPI

2016 Creative Arts Emmy Awards - Day 1, Image: 299480687, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna is gratulált az Oscar-díj jelölésért

  Andy Vajna is gratulált az Oscar-díj jelölésért

  Andy Vajna az elsők között volt, aki gratulált a Testről és lélekről című film készítőinek, miután kiderült az Oscar-díjat megítélő bizottság a legjobb öt külföldi film közé választotta Enyedi Ildikó művét.

 • Oscar 2018: Magyar film is a jelöltek között

  Oscar 2018: Magyar film is a jelöltek között

  Kihirdették a 90. Oscar-díj átadó jelöltjeit. Az esemény idén is különösen kedves lesz a magyar nézők számára, mivel Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét is jelölték a legjobb idegennyelvű film kategóriájában.

 • Jennifer Lawrence lehet az év legrosszabb színésznője

  Jennifer Lawrence lehet az év legrosszabb színésznője

  Kihirdették a 2017-es év legpocsékabbnak tartott színészi alakításait “elismerő” Arany Málna-díj jelöltjeit. A nomináltak között olyan korábbi Oscar favoritok is helyet kaptak, mint Jennifer Lawrence, Anthony Hopkins és Susan Sarandon.