EUR: 323,10 Ft
CHF: 280,42 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Ciki! Hatalmasat esett a színésznő – Videó!

Talán nincs nagyobb félelme egy hírességnek, mintsem hogy a nyilvánosság előtt bakizzon, vagy valami gond legyen a ruhájával.

Szóval már ezek is borzalmasan kínosak lehetnek, bár feltehetőleg Moon So-ri bármelyiket szívesebben felcserélte volna azzal, amit neki kellett átélnie.

A dél-koreai színésznő egy gyönyörű estélyiben vonult végig a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén, ahol elég volt egy rossz lépés, máris megtörtént a baj. Hatalmasat zakózott, amit természetesen azonnal minden fotós és operatőr rögzített is.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

  Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

  Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

 • Benkő László: A betegségem után két énem lett

  Benkő László: A betegségem után két énem lett

  Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.

 • Teljesen lecsúszott Locklear

  Teljesen lecsúszott Locklear

  Heather Lockleart hétfő este egy amerikai kórház pszichiátriájára szállították, mert saját édesanyját fojtogatni, édesapját pedig ütlegelni kezdte és öngyilkossággal fenyegetőzött.