EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Ciki! Hatalmasat esett a színésznő – Videó!

Talán nincs nagyobb félelme egy hírességnek, mintsem hogy a nyilvánosság előtt bakizzon, vagy valami gond legyen a ruhájával.

Szóval már ezek is borzalmasan kínosak lehetnek, bár feltehetőleg Moon So-ri bármelyiket szívesebben felcserélte volna azzal, amit neki kellett átélnie.

A dél-koreai színésznő egy gyönyörű estélyiben vonult végig a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén, ahol elég volt egy rossz lépés, máris megtörtént a baj. Hatalmasat zakózott, amit természetesen azonnal minden fotós és operatőr rögzített is.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.