EUR: 307,85 Ft
CHF: 288,48 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Egyéb III.kerület

Civil ünnepet tartott Óbuda

Pünkösdfürdő – Duna-part, Római-parti Fesztivál – szervezők: Római SE., Rómaifürdő SE. (Fotó: Keresztesi Balázs)

A Római-parti Fesztiválon 1848-as huszárokat is láthattunk (Fotó: Keresztesi Balázs)

Egész napos pikniket tartottak Óbudán a IX. Civil és Nemzetiségi Napon.

A Békásmegyer-Ófaluban, a Gladiátor utcai családi pihenőparkban, az Óbuda-Táborhegyen, a Solymárvölgyben, a csillaghegyi őstermelői piacon, a Mészkő parkban, az Óbudai Evangélikus Egyházközség templomában, az Élet az Életért Alapítvány székhelyén, a csillaghegyi református templomban, az Óbuda-Hegyvidéki Szentháromság-plébánián, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyszínein és a pünkösdfürdői Duna-parton megrendezett családi napon a gyerekek és a felnőttek is tartalmas szórakozással töltették együtt az időt.

Ottjártunkkor Pünkösdfürdőn éppen nemzetiségi táncbemutatót láttunk, a Budai 2-ik Honvédzászlóalj az 1848-as forradalom és szabadságharc honvédgyalogságát jelenítette meg, a fiatalok pedig arcfestéssel foglalatoskodtak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rendőrkézen a rongálók

    Rendőrkézen a rongálók

    Nem sokáig maradtak inkognitóban azok a bátor és erős fiatalok, akik letörtek egy darabot a szolnoki Kossuth téren álló gördeszkás fiú szobrából.

  • Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    A következő év egyik kulturális szenzációja lesz a Szépművészeti Múzeum átadása, hiszen 2017-ben befejeződik az épület rekonstrukciója. A Liget Budapest Projekt keretében a három évig tartó munkálatok során megújul a II.