EUR: 307,38 Ft
CHF: 282,09 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Egyéb

Csomor Csillát kikötözték

A SuperTV2 új műsorában, az Extrém Activity ma esti első adásában szépségkirálynők és sorozatsztárok küzdenek meg egymással. A műsorban kikötözik Kulcsár Edinát, de összecsap apa és lánya, Kárpáti Péter és R. Kárpáti Rebeka is. Polgár Kriszta egykori szépségkirálynő minibiciklin furikázva igyekszik pontot szerezni csapatának, Csomor Csilla pedig a levegőben lógva rajzol majd. A műsor háziasszonya, Liptai Claudia – akiről nemrég kiderült, kisfiút vár – a tőle megszokott csípős humorral igyekszik feldobni a show-t, ráadásul igazán pikánsnak tűnő rajzok közé is keveredik. Az első adást ma 21 órakor láthatják a nézők, a két csapat összeállítása: Csomor Csilla, Kárpáti Péter, Deutsch Anita kontra Polgár Kriszta, Kulcsár Edina és R. Kárpáti Rebeka.

Fotó. TV2

Fotó. TV2

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.