EUR: 312,99 Ft
CHF: 261,48 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb

Csomor Csillát kikötözték

A SuperTV2 új műsorában, az Extrém Activity ma esti első adásában szépségkirálynők és sorozatsztárok küzdenek meg egymással. A műsorban kikötözik Kulcsár Edinát, de összecsap apa és lánya, Kárpáti Péter és R. Kárpáti Rebeka is. Polgár Kriszta egykori szépségkirálynő minibiciklin furikázva igyekszik pontot szerezni csapatának, Csomor Csilla pedig a levegőben lógva rajzol majd. A műsor háziasszonya, Liptai Claudia – akiről nemrég kiderült, kisfiút vár – a tőle megszokott csípős humorral igyekszik feldobni a show-t, ráadásul igazán pikánsnak tűnő rajzok közé is keveredik. Az első adást ma 21 órakor láthatják a nézők, a két csapat összeállítása: Csomor Csilla, Kárpáti Péter, Deutsch Anita kontra Polgár Kriszta, Kulcsár Edina és R. Kárpáti Rebeka.

Fotó. TV2

Fotó. TV2

Kapcsolódó Cikkek

 • Lassan befejeződik a kormányalakítás

  Lassan befejeződik a kormányalakítás

  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) élén Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója váltja Balogh Zoltánt a hamarosan megalakuló új Orbán-kormányban – írta pénteki lapszámában a Magyar Idők, kormánypárti körökből származó információkra hivatkozva.

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.