EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Demcsák Zsuzsát a neten zaklatják

Már könyörög az őt szerelmi üzenetekkel és randevúkkal zaklató férfiaknak Demcsák Zsuzsa, hogy ne keressék őt a közösségi oldalán keresztül. Mióta a TV2 műsorvezetőjéről kiderült, hogy elvált, egyre több megkeresést kap ismeretlenektől, hogy közelebb kerülhessenek hozzá.

– Az a baj, hogy az üzeneteket nem tudom letiltani, márpedig annyi lábfetisiszta van, hogy én egyenesen azt gondolom, Magyarország a lábfetisiszták országa! – mondta januárban a Mokkában. Most pedig ismét, már sokadszorra kéri rajongóit, ne bombázzák őt furcsábbnál furcsább kérésekkel. – Könyörgök, ne kérjen tőlem itt senki randevút, ne hívjon el kávézni és főleg NE sértődjön meg, ha ennek nem teszek eleget. Bármi másban szívesen segítek! – írta közösségi oldalán.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.