EUR: 308,76 Ft
CHF: 267,52 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Demcsák Zsuzsát a neten zaklatják

Már könyörög az őt szerelmi üzenetekkel és randevúkkal zaklató férfiaknak Demcsák Zsuzsa, hogy ne keressék őt a közösségi oldalán keresztül. Mióta a TV2 műsorvezetőjéről kiderült, hogy elvált, egyre több megkeresést kap ismeretlenektől, hogy közelebb kerülhessenek hozzá.

– Az a baj, hogy az üzeneteket nem tudom letiltani, márpedig annyi lábfetisiszta van, hogy én egyenesen azt gondolom, Magyarország a lábfetisiszták országa! – mondta januárban a Mokkában. Most pedig ismét, már sokadszorra kéri rajongóit, ne bombázzák őt furcsábbnál furcsább kérésekkel. – Könyörgök, ne kérjen tőlem itt senki randevút, ne hívjon el kávézni és főleg NE sértődjön meg, ha ennek nem teszek eleget. Bármi másban szívesen segítek! – írta közösségi oldalán.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.