2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Extra

Demcsák Zsuzsát a neten zaklatják

Már könyörög az őt szerelmi üzenetekkel és randevúkkal zaklató férfiaknak Demcsák Zsuzsa, hogy ne keressék őt a közösségi oldalán keresztül. Mióta a TV2 műsorvezetőjéről kiderült, hogy elvált, egyre több megkeresést kap ismeretlenektől, hogy közelebb kerülhessenek hozzá.

– Az a baj, hogy az üzeneteket nem tudom letiltani, márpedig annyi lábfetisiszta van, hogy én egyenesen azt gondolom, Magyarország a lábfetisiszták országa! – mondta januárban a Mokkában. Most pedig ismét, már sokadszorra kéri rajongóit, ne bombázzák őt furcsábbnál furcsább kérésekkel. – Könyörgök, ne kérjen tőlem itt senki randevút, ne hívjon el kávézni és főleg NE sértődjön meg, ha ennek nem teszek eleget. Bármi másban szívesen segítek! – írta közösségi oldalán.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

    Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

    Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

  • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

    A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

    Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.