2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Belföld

Durva! Budapest elveszett – Fotó!

Órákon át hatalmas dugóban vesztegelt szinte mindenki, aki Budapesten próbált eljutni akár a munkahelyére, akár az iskolába.

Bár sem az Útinform, sem a rendőrség honlapján nem számoltak be komolyabb balesetről hétfőn reggel a fővárosban, mégis minden főbb bevezető úton kilométeres sor volt, ami miatt végül a kisebb kerülőutak is teljesen beálltak.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

A reggeli órákban teljesen mindegy volt, hogy autóval vagy tömegközlekedéssel igyekezett valaki a dolgára, az biztos, hogy komoly késéssel indította a hét első napját.

Az csak feltételezhető, hogy mindez a szemerkélő esőnek köszönhető, ami bizonyára senkinek nem jelent vigaszt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Varga Mihály: Tavaly egy havi keresettel több maradt az embereknél

    Varga Mihály: Tavaly egy havi keresettel több maradt az embereknél

    A keresetek 59 hónapja, gyakorlatilag öt éve folyamatosan nőnek, a tavalyi emelkedésnek köszönhetően egyhavi fizetéssel több maradt az embereknél – így kommentálta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az M1 aktuális csatornán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait.

  • Hivatalos: Átnevezik a 3-as metró állomásait

    Hivatalos: Átnevezik a 3-as metró állomásait

    Négy állomás neve is változik majd az M3-as metrófelújítás befejezésének idejére. Lapunkban már bemutattuk a megújuló állomások látványterveit, amelyekből kiderült: az Árpád híd elnevezés helyett gyakorolhatjuk a Göncz Árpád Városközpont, míg az Újpest Városkapu helyett Újpest vasútállomás lesz majd olvasható.