EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Belföld

Durva! Budapest elveszett – Fotó!

Órákon át hatalmas dugóban vesztegelt szinte mindenki, aki Budapesten próbált eljutni akár a munkahelyére, akár az iskolába.

Bár sem az Útinform, sem a rendőrség honlapján nem számoltak be komolyabb balesetről hétfőn reggel a fővárosban, mégis minden főbb bevezető úton kilométeres sor volt, ami miatt végül a kisebb kerülőutak is teljesen beálltak.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

A reggeli órákban teljesen mindegy volt, hogy autóval vagy tömegközlekedéssel igyekezett valaki a dolgára, az biztos, hogy komoly késéssel indította a hét első napját.

Az csak feltételezhető, hogy mindez a szemerkélő esőnek köszönhető, ami bizonyára senkinek nem jelent vigaszt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken – erősítette meg az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI értesülését.

 • Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelőket is hoztak volna onnan Budapestre – írja az Origo.

 • Így néz ki a robbantó!

  Így néz ki a robbantó!

  Pénteken vezették a rendőrök a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra Budapesten.