2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Belföld

Durva! Budapest elveszett – Fotó!

Órákon át hatalmas dugóban vesztegelt szinte mindenki, aki Budapesten próbált eljutni akár a munkahelyére, akár az iskolába.

Bár sem az Útinform, sem a rendőrség honlapján nem számoltak be komolyabb balesetről hétfőn reggel a fővárosban, mégis minden főbb bevezető úton kilométeres sor volt, ami miatt végül a kisebb kerülőutak is teljesen beálltak.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

A reggeli órákban teljesen mindegy volt, hogy autóval vagy tömegközlekedéssel igyekezett valaki a dolgára, az biztos, hogy komoly késéssel indította a hét első napját.

Az csak feltételezhető, hogy mindez a szemerkélő esőnek köszönhető, ami bizonyára senkinek nem jelent vigaszt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Újra Bűbájos Hétvége Tarcalon

  Újra Bűbájos Hétvége Tarcalon

  Az első két sikeres rendezvény után újra Bűbájos Hétvége Tarcalon! Az ideit is a május elsejei hosszú hétévégén rendezi a Tarcal Bor és Kultúra Egyesület.

 • Varga Mihály további minisztersége üzenet a piacoknak

  Varga Mihály további minisztersége üzenet a piacoknak

  Orbán Viktor miniszterelnök azon bejelentése, hogy továbbra is Varga Mihály vezeti a Nemzetgazdasági Minisztériumot, üzenet a piacoknak, azt üzeni, hogy marad az eddigi fegyelmezett költségvetési politika – mondta a Századvég Alapítvány közgazdásza az M1 aktuális csatorna műsorában.

 • Túraútvonalat hoznak létre négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen

  Túraútvonalat hoznak létre négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen

  Év végére készül el a négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei települést – Rákóczifalvát, Rákócziújfalut, Tiszavárkonyt és Vezsenyt – összekötő túraútvonal a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében nyert 250 millió forint vissza nem térítendő támogatásból – közölte Kósa Lajos, Rákóczifalva polgármestere az MTI-vel.

 • Cserbenhagyó svájci autóst vettek őrizetbe Zalában

  Cserbenhagyó svájci autóst vettek őrizetbe Zalában

  Őrizetbe vettek a keszthelyi rendőrök egy svájci férfit, aki súlyos sérüléssel járó balesetet okozott Gyenesdiáson, de segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.