EUR: 309,40 Ft
CHF: 288,82 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Külföld

Durva! Vérfolyó hömpölygött a város utcáin – Fotók!

Szó szerint vérfolyó alakult ki a muszlim szent ünnep miatt Bangladesben.  Eid al-Adha a második muszlim szent ünnep a Eid al-Fitr után – írja a 888.hu.

Az Eid al-Adha az iszlám világ egyik fontos ünnepe, melyet annak az emlékére tartanak, hogy Ábrahám kész volt feláldozni fiát Istennek. Az ünnepen rengeteg áldozatot mutatnak be a hívők, ezért történhetett az, hogy a feleslegesen kiontott állatok vére keveredett a lezúduló esővel, ami vérfolyókat hozott létre Banglades utcáin.  Az ünnepen rengeteg teve, bárány, kecske és egyéb állat vérét ontják ki.

Vérfürdő Banglades /Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

Vérfürdő Banglades /Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

Kapcsolódó Cikkek

  • Nincs kiürítési terve a brüsszeli nemzetközi repülőtérnek

    Nincs kiürítési terve a brüsszeli nemzetközi repülőtérnek

    Egy évvel a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren 16 emberéletet követelő robbantásos merénylet után sincs kiürítési terve a légikikötőt üzemeltető vállalatnak – közölte a La Libre Belgique című belga napilap egy szakszervezeti vezető nyilatkozatára hivatkozva.

  • Felszínre hoztak egy 2014-ben elsüllyedt kompot

    Felszínre hoztak egy 2014-ben elsüllyedt kompot

    Sikerült a vízfelszínre emelni péntekre a 2014-ben elsüllyedt dél-koreai kompot, és ezzel lehetővé vált, hogy kikötőbe szállítsák, megtalálják az eltűnt kilenc ember holttestét, és megállapítsák a katasztrófa okát – jelentették be hivatalosan Szöulban.