EUR: 307,69 Ft
CHF: 267,24 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Aktuális

Elefánt ölt meg egy olasz turistát Kenyában

Egy olasz turista az életével fizetett azért, hogy közelről fényképezhessen le egy elefántot egy kenyai nemzeti parkban.

A rendőrség szerint a 66 éves férfi “provokálta” az elefántot, amely rátámadt. A turista olyan súlyosan megsérült a bal lábán, hogy meghalt, még mielőtt kórházba szállíthatták volna.

A tragédia a Tsavo Nemzeti Parkban történt vasárnap, egy itatónál, Swara táborhelynél. Swara mágnesként vonzza a turistákat, mert sokféle vadon élő állat fordul meg a környékén.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Portugál pokol

  A nap képe: Portugál pokol

  Legalább kilenc ember életét vesztette a Portugáliában és Északnyugat-Spanyolországban vasárnap óta tomboló erdőtüzekben.

 • Bosszút állt a bankáron volt barátnője

  Bosszút állt a bankáron volt barátnője

  Guy Gentile Wall Street-i bankár másfél éven keresztül járt együtt huszonnégy éves orosz modell barátnőjével. Minden jel arra utalt, hogy ebből a kapcsolatból hamarosan lagzi lesz, hiszen nagyon jó kapcsolat alakult ki a fiatal pár között.

 • Tovább marakodik a baloldal

  Tovább marakodik a baloldal

  Nagyon elegük van már az embereknek a baloldali hisztiből. Lassan már gyomorgörcsöt okozó szitokszóvá válik az összefogás kifejezés. A legnagyobb közösségi oldalon most például óriási a felháborodás, mert az ellenzéki pártok sorra lemondták, hogy egy színpadra álljanak a közös október 23-ai rendezvényen.