EUR: 322,18 Ft
CHF: 279,71 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Extra

Elindult a harc! Angelina és Brad Pitt a gyerekekért küzd

Noha egy nappal korábban még békés válást emlegettek, úgy tűnik Brad Pittet akkora pofonként érte, hogy Angelina kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, hogy úgy döntött, harcolni fog feleségével.

Bár percről-percre változnak a hírek a sztárpár válásával kapcsolatban, megpróbáljuk összefoglaltuk a szerdai eseményeket.


Brad Pitt és Angelina Jolie válásának hírére az egész világ felbolydult. Az emberek közül ki Pitt oldalán, ki Jolie oldalán áll, de akad, aki még mindig Jennifer Aniston mellett van. Természetesen mindenkinek van véleménye, elképzelése, hogy mi vezethetett addig, hogy a 2014-ben házasságot kötött pár most végleg elváljon.

A keddi bombaként robbant hírben előrebocsátották, Angelina Jolie adta be a váláshoz szükséges papírokat a bíróságon, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.


Fotó. twitter

Fotó. twitter

 

Állítólag Brad Pitt nem bánt elég jól a gyerekekkel, ami Angelinának nem tetszett, ezért sokat veszekedtek is. A színésznő kifogásolta azt is, hogy férje túl sokszor használ tudatmódosító szereket, amitől dühkezelési problémái vannak.

Jolie szinte minden interjúban, ahol kitér gyermekei nevelésére elmondja, hogy mindegyik csemetének szeretné megadni azt a kulturális hátteret, amit eredeti szülőhelyükön is megkapnának. Ezzel szemben Brad Pitt állítólag nem tartotta ezt életbevágó kérdésnek, sokkal inkább aggódott attól, hogy neje szinte kóros soványsága árthat lányaik nőideálról kialakított képének.

A TMZ kedden még arról adott hírt, hogy Angelina Jolie éppen a fent említett nevelési eszmék összeegyeztethetetlensége miatt magának akarná mind a hat gyerek elhelyezését és kizárólagos felügyeleti jogot kért, azzal a feltétellel, hogy Brad Pitt bármikor látogathatta volna a gyerekeket.

Ez azonban a legújabb hírek szerint Brad Pittnek nem elég, ezért szembe száll Angelina akaratával és közös felügyeletért folyamodik a bíróságon. Ezzel Pitt szeretné elérni, hogy ő is beleszólhasson továbbra is a gyerekek nevelésébe. Viszont, ha megkapja a közös felügyeletet, akkor továbbra is ketten, Jolieval közösen hozhatnak akár életbevágóan fontos döntéseket a gyerekeket illetően.

Fotó: Profimedia, Bestimages

Fotó: Profimedia, Bestimages

 

Aki pedig még eztán sem hinné el, hogy ez az öröknek hitt hollywoodi álom valóban véget ér, azt Angelina és Brad Pitt közleménye ránthatja vissza a csúf valóságba. A pár egyelőre időt és ahogy az lenni szokott megértést kérnek a rajongóktól, hogy rendbe tudják tenni ügyes-bajos dolgaikat.

Először Brad Pitt adott ki közleményt a People magazinnak.

– Nagyon megviseltek a történtek, de most a gyerekek jóléte a legfontosabb. Arra szeretném kérni a sajtót, hogy tartsa meg azt a távolságot, amelyet megérdemelnek, ebben az embert próbáló időszakban – írta a színész.

Nem sokkal rá reagált Jolie is, aki ügyvédjén keresztül üzent.

– A család egészsége érdekében született ez a döntés – állt a rövid közleményben.

Természetesen olyan hírek is felröppentek, amiben egy harmadik félről számoltak be, nevezetesen Marion Cotillardról, akivel Brad Pitt nemrég forgatta legújabb filmjét. Ezt a pletykát a színésznő kifejezetten bántónak, sértőnek érzi. Kikérte magának, hogy hírbe hozták egy nős, hat gyermekes édesapával, annak fényében, hogy ő is párkapcsolatban él és közösen nevelik kisfiukat szerelmével.
Egyes hírek szerint, amikor Angelina ellátogatott a Szövetségesek című film forgatására, amiben Marion és Brad együtt szerepelt, szinte levegőnek nézte a színésznőt, nem is beszélt vele, ami miatt Cotillard igencsak csalódott volt.

-Tény, hogy rengeteg sikamlós jelenet volt, és érthető, ha megindult ez a pletyka, hogy több is lehet közöttük – mondta a People magazin munkatársa, Kate Coyne egy reggeli műsorban, majd hozzátette, ez a viselkedés egyáltalán nem vallana Marionra.

A Szövetségesek című film mindenesetre az idei év egyik legjobban várt alkotása. Érdekessége a sztorinak, hogy ebben a moziban is igen sok intim jelent van és mivel ismert, hogy Brad olykor bizony elcsábul munkatársnőjével – Angelinával ugyanis a Mr. és Mrs. Smith forgatása közben jöttek össze 12 éve, amikor még Jennifer Anisto férje volt – így az egész világ előre várja mi mindent művelnek a vásznon majd Marionnal.

Ha pedig már Jennifer Anistonnál tartunk, ő sem rejtette véka alá véleményét a dologgal kapcsolatban.

– Ez a karma – mondta szűkszavúan, egyben sokatmondóan Jen az egyik külföldi portálnak.

Mára tehát ennyi, ennek a történetnek azonban itt még nincs vége, ugyanis minden bizonnyal nem is az évtized, hanem inkább az évszázad válási botrányának nézünk elébe! Szóval a zsepiket, vagy popcornt kapjuk elő – ki-ki a maga lelkülete szerint…

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezt jelentik a rövidítések a naptejeken

    Ezt jelentik a rövidítések a naptejeken

    A JAMA Dermatology korábban közzétett vizsgálata szerint sokan nincsenek tisztában a naptejeken látható jelölésekkel. Dr. Rózsa Annamária bőrgyógyász, az Anyajegyszűrő Központ orvosa magyarázza el, hogy miért nem elég, ha kizárólag az SPF alapján választunk, és miért fontos figyelni az UVA és UVB jelölésekre is?