2018. április 25., szerda
Márk

Belföld

Botrány az ítélet kihirdetésén! Életfogytiglanit kapott a libanoni gyilkos

Hiába volt minden színjáték, próbálta megfenyegetni a bíróságot, nem jött be a számítása M. Boulos, akit életfogytiglani börtönre ítélt a bíróság. A férfi 20 évvel ezelőtt gyilkolta meg volt munkaadójának feleségét és gyermekét Újpesten. A férfi nem tűrte szó nélkül a rárótt büntetést.Bár a libanoni férfi az ítélethirdetés előtt egy egészen rendhagyó próféciával próbálta meggyőzni ártatlanságáról a bírót, az egyáltalán nem hatotta meg a törvény képviselőjét.

Ha elítélnek és nem derül ki az igazam, akkor 2018 január 31-én hatalmas földrengésekkel, özönvízszerű esővel, villámlásokkal kísért vihar tör Magyarországra – mondta a libanoni gyilkos, akinek a “fellépést” végül félbeszakította a bíró.


M. Boulos legkorábban 23 év múlva szabadulhat feltételesen a börtönből. A törvényszék nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés miatt mondta ki bűnösnek a férfit.
A bíróság a férfit 10 évre kiutasította Magyarország területéről.

Az ítélet után a férfi dühösen lekapta lábáról a cipőjét, amit hozzávágott a bíróhoz. Eközben az áldozatok családtagjait úgy kellett lefogni, hogy ne essenek neki a gyilkosnak.

image

Fotók: Csudai Sándor

image

A férfi őrjöngött az ítélet után

Kapcsolódó Cikkek