EUR: 308,49 Ft
CHF: 282,06 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Belföld

Botrány az ítélet kihirdetésén! Életfogytiglanit kapott a libanoni gyilkos

Hiába volt minden színjáték, próbálta megfenyegetni a bíróságot, nem jött be a számítása M. Boulos, akit életfogytiglani börtönre ítélt a bíróság. A férfi 20 évvel ezelőtt gyilkolta meg volt munkaadójának feleségét és gyermekét Újpesten. A férfi nem tűrte szó nélkül a rárótt büntetést.Bár a libanoni férfi az ítélethirdetés előtt egy egészen rendhagyó próféciával próbálta meggyőzni ártatlanságáról a bírót, az egyáltalán nem hatotta meg a törvény képviselőjét.

Ha elítélnek és nem derül ki az igazam, akkor 2018 január 31-én hatalmas földrengésekkel, özönvízszerű esővel, villámlásokkal kísért vihar tör Magyarországra – mondta a libanoni gyilkos, akinek a “fellépést” végül félbeszakította a bíró.

M. Boulos legkorábban 23 év múlva szabadulhat feltételesen a börtönből. A törvényszék nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés miatt mondta ki bűnösnek a férfit.
A bíróság a férfit 10 évre kiutasította Magyarország területéről.

Az ítélet után a férfi dühösen lekapta lábáról a cipőjét, amit hozzávágott a bíróhoz. Eközben az áldozatok családtagjait úgy kellett lefogni, hogy ne essenek neki a gyilkosnak.

image

Fotók: Csudai Sándor

image

A férfi őrjöngött az ítélet után

Kapcsolódó Cikkek

 • Még nem tudni, van-e magyar érintettje a merényletnek

  Még nem tudni, van-e magyar érintettje a merényletnek

  Folyamatban van az áldozatok azonosítása, így még nem tudni, van-e magyar érintettje a Manchester Arena rendezvényközpontban hétfő éjjel történt robbantásos merényletnek – mondta a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán kedden.

 • Köpönyegforgató a Momentum alelnöke

  Köpönyegforgató a Momentum alelnöke

  Fénylő üstökösként robbantak a hazai politikai életbe, de a választók előtt „sötét lovak” a Momentum Mozgalom ifjú vezetői. Most induló sorozatunkban bemutatjuk a Momentum valódi arcait, akik fiatalságuk ellenére is őriznek már csontvázakat szekrényeikben.

 • MSZP–DK összefogás Rolex Laciért

  MSZP–DK összefogás Rolex Laciért

  Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő Nógrádi Tiborral, a Fidesz helyi elnökével közösen vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményezett a szocialista városvezető ellen.