2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Belföld

Ellenzéki politikust pénzel Portik Tamás?

A PestiSrácok.hu információi szerint a Prisztás József megölése miatt tizenöt év fegyházra ítélt Portik Tamás látja el pénzzel és információkkal az egyik ismert ellenzéki politikust.

A portál több megbízható helyről származó értesülése szerint az ellenzéki politikus a pénzt egy korábbi újságírón és Portik volt energolos üzlettársának, Drobilich Gábornak a családi barátján keresztül kapja. Tudomásuk szerint Portik mindezt a börtönből intézi, aki mellett sűrűn cserélődnek a börtönőrök. Információik szerint a maffiózóhoz rendszeresen beszélőre jár egy bizonyos A. E. Erika, aki az elítélt pénzügyeit intézi, és több szálon is köze van a politikához: a Demokratikus Koalíció aktivistája és Gyurcsány Ferenc elkötelezett támogatója. Emellett ő lehet az, aki összehozta Portikot az ellenzéki politikussal is.


Portik Tamás most sem szegény ember, derül ki a a Pestisrácok.hu cikkéből, információik szerint jelenleg is nagy vagyonnal rendelkezik, mely elérheti a 22-23 millió dollárt (6-6,3 milliárd forint), amit Svájcban élő fia kezel és mos tisztára.

További részletek a Pestisrácok.hu cikkében olvashatóak!

Kapcsolódó Cikkek