EUR: 307,44 Ft
CHF: 265,22 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Belföld

Ellenzéki politikust pénzel Portik Tamás?

A PestiSrácok.hu információi szerint a Prisztás József megölése miatt tizenöt év fegyházra ítélt Portik Tamás látja el pénzzel és információkkal az egyik ismert ellenzéki politikust.

A portál több megbízható helyről származó értesülése szerint az ellenzéki politikus a pénzt egy korábbi újságírón és Portik volt energolos üzlettársának, Drobilich Gábornak a családi barátján keresztül kapja. Tudomásuk szerint Portik mindezt a börtönből intézi, aki mellett sűrűn cserélődnek a börtönőrök. Információik szerint a maffiózóhoz rendszeresen beszélőre jár egy bizonyos A. E. Erika, aki az elítélt pénzügyeit intézi, és több szálon is köze van a politikához: a Demokratikus Koalíció aktivistája és Gyurcsány Ferenc elkötelezett támogatója. Emellett ő lehet az, aki összehozta Portikot az ellenzéki politikussal is.

Portik Tamás most sem szegény ember, derül ki a a Pestisrácok.hu cikkéből, információik szerint jelenleg is nagy vagyonnal rendelkezik, mely elérheti a 22-23 millió dollárt (6-6,3 milliárd forint), amit Svájcban élő fia kezel és mos tisztára.

További részletek a Pestisrácok.hu cikkében olvashatóak!

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Sajtóhírek szerint Soros György amerikai milliárdos több mint 18 milliárd dollárt, azaz 4716 milliárd forintot utalt át vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak(OSF).

 • 30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  A következő 10 évben hatalmas mértékű, mintegy 700 milliárd forint értékű kórház- és szakrendelő-fejlesztésbe kezd a kormány az Egészséges Budapest Program keretében – mondta tegnap a fővárosi Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban tartott sajtótájékoztatón Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő.

 • Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Szabadságkoncerttel és egyebek mellett csodás fényfestéssel készülnek a szervezők az idei október 23-ai ünnepségre, amelyen Magyarország kormányfője, Orbán Viktor mond beszédet a Terror Háza Múzeum előtt.

 • Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Folytatódott a használt autók magánimportjának növekedése az év első kilenc hónapjában, annak ellenére, hogy a beáramló járművekkel kapcsolatban változatlanul sok a rossz tapasztalat – írja a magyarországi használtautó-piac egyik legjelentősebb szereplője, a Das WeltAuto az MTI-hez eljuttatott közleményében.