2018. április 25., szerda
Márk

Belföld

Ellenzéki politikust pénzel Portik Tamás?

A PestiSrácok.hu információi szerint a Prisztás József megölése miatt tizenöt év fegyházra ítélt Portik Tamás látja el pénzzel és információkkal az egyik ismert ellenzéki politikust.

A portál több megbízható helyről származó értesülése szerint az ellenzéki politikus a pénzt egy korábbi újságírón és Portik volt energolos üzlettársának, Drobilich Gábornak a családi barátján keresztül kapja. Tudomásuk szerint Portik mindezt a börtönből intézi, aki mellett sűrűn cserélődnek a börtönőrök. Információik szerint a maffiózóhoz rendszeresen beszélőre jár egy bizonyos A. E. Erika, aki az elítélt pénzügyeit intézi, és több szálon is köze van a politikához: a Demokratikus Koalíció aktivistája és Gyurcsány Ferenc elkötelezett támogatója. Emellett ő lehet az, aki összehozta Portikot az ellenzéki politikussal is.


Portik Tamás most sem szegény ember, derül ki a a Pestisrácok.hu cikkéből, információik szerint jelenleg is nagy vagyonnal rendelkezik, mely elérheti a 22-23 millió dollárt (6-6,3 milliárd forint), amit Svájcban élő fia kezel és mos tisztára.

További részletek a Pestisrácok.hu cikkében olvashatóak!

Kapcsolódó Cikkek

 • Gál Kinga: Az EP menekültügyi eljárásra vonatkozó rendelettervezete veszélyezteti a déli határzár működését

  Gál Kinga: Az EP menekültügyi eljárásra vonatkozó rendelettervezete veszélyezteti a déli határzár működését

  Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) szerdán bemutatott jogszabálytervezete egységesítené és kötelezővé tenné a menekültügyi eljárás lefolytatását az unió valamennyi tagállamában, amivel lehetetlenné tenné a menekültügyi eljárás tranzitzónákban történő lefolytatását, ezáltal jogilag veszélyeztetné a déli határzár működését – jelentette ki Gál Kinga fideszes EP-képviselő az MTI-hez eljuttatott közleményében szerdán.

 • Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Köszönetet mondott Izrael iránti állhatatos barátságáért és az elmúlt években kialakított szoros szövetségesi kapcsolatért Orbán Viktornak írt válaszlevelében Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és sok sikert kívánt magyar kollégája újabb kormányzati ciklusára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

 • Navracsics: Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók

  Navracsics: Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók

  Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók, az élelmiszerek kettős minőségére megoldást kell találni, az ugyanis aláássa az állampolgárok bizalmát, és gyengíti a belső piacot – közölte Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztos egy szerdai brüsszeli konferencián.