EUR: 308,69 Ft
CHF: 288,62 Ft
2017. március 27., hétfő
Hajnalka

Belföld

Ellenzéki verőember bántalmazta G. Fodor Gábort?

A múlt héten a hvg.hu furcsa gyorsasággal adott hírt arról, hogy valaki bántalmazta G. Fodor Gábort, a 888.hu főszerkesztőjét. A tettest a rendőrség elfogta, akiről Ripost érdekes információkat tudott meg.
Az eset az óbudai Eurocenter felső parkolójában történt, az elkövető először szidalmazni kezdte  G. Fodort, majd politikai nézeteire, a megjelent cikkekre, és Orbán Viktorra tett obszcén kifejezéseket, végül hátulról fejbe verte a 888.hu főszerkesztőjét. Az újságíró megverése után  a rendőrség által  beazonosított tettes máris ünnepelt a Facebookon, fiával együtt gyalázták G. Fodort, miközben lájkolták, posztolták Juhász Péter rágalmazó posztjait.

A Ripost szerint a támadó nem volt egyedül, a nagydarab tetovált férfi mellett végig ott állt valaki, aki szótlanul nézte a bántalmazást. Az esetről a hvg.hu érdekes gyorsasággal adott hírt, pedig a bántalmazón és kísérőjén kívül nem volt szemtanú, még azelőtt, hogy G. Fodor Gábor egyáltalán elindult volna a rendőrségre. A főszerkesztő visszaérve az irodájába, meglepődve látta, hogy már tizenhétszer hívták egyetlen számról. Visszahívta a számot, a telefont pedig a hvg.hu újságírónője W. Judit vette fel. Annyit kért G. Fodortól, hogy erősítse meg a verés tényét. Mire a főszerkesztő annyit, közölt, “Nem nyilatkozom!” – majd bontotta a vonalat.

A teljes cikk a Ripost oldalán olvasható!

Kapcsolódó Cikkek

  • Csepreghy: Magyarország a térség legmeghatározóbb gazdasági növekedését hozhatja 2020-ra

    Csepreghy: Magyarország a térség legmeghatározóbb gazdasági növekedését hozhatja 2020-ra

    A fejlesztéspolitika átalakításának és a pályázatok felgyorsításának köszönhetően Magyarország a térség legmeghatározóbb gazdasági növekedését produkáló országa lehet 2020-ra – jelentette ki Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján, amelyet az uniós források felhasználásáról szóló parlamenti vitanappal összefüggésben tartott.

  • Csomós Mari lett a nemzet színésze

    Csomós Mari lett a nemzet színésze

    Csomós Mari Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes művészt választották a nemzet színészének hétfőn Budapesten – közölte a Nemzeti Színház Facebook-oldalán.