EUR: 307,73 Ft
CHF: 289,07 Ft
2017. február 21., kedd
Eleonóra

Belföld

Ellenzéki verőember bántalmazta G. Fodor Gábort?

A múlt héten a hvg.hu furcsa gyorsasággal adott hírt arról, hogy valaki bántalmazta G. Fodor Gábort, a 888.hu főszerkesztőjét. A tettest a rendőrség elfogta, akiről Ripost érdekes információkat tudott meg.
Az eset az óbudai Eurocenter felső parkolójában történt, az elkövető először szidalmazni kezdte  G. Fodort, majd politikai nézeteire, a megjelent cikkekre, és Orbán Viktorra tett obszcén kifejezéseket, végül hátulról fejbe verte a 888.hu főszerkesztőjét. Az újságíró megverése után  a rendőrség által  beazonosított tettes máris ünnepelt a Facebookon, fiával együtt gyalázták G. Fodort, miközben lájkolták, posztolták Juhász Péter rágalmazó posztjait.

A Ripost szerint a támadó nem volt egyedül, a nagydarab tetovált férfi mellett végig ott állt valaki, aki szótlanul nézte a bántalmazást. Az esetről a hvg.hu érdekes gyorsasággal adott hírt, pedig a bántalmazón és kísérőjén kívül nem volt szemtanú, még azelőtt, hogy G. Fodor Gábor egyáltalán elindult volna a rendőrségre. A főszerkesztő visszaérve az irodájába, meglepődve látta, hogy már tizenhétszer hívták egyetlen számról. Visszahívta a számot, a telefont pedig a hvg.hu újságírónője W. Judit vette fel. Annyit kért G. Fodortól, hogy erősítse meg a verés tényét. Mire a főszerkesztő annyit, közölt, “Nem nyilatkozom!” – majd bontotta a vonalat.

A teljes cikk a Ripost oldalán olvasható!

Kapcsolódó Cikkek

  • Tarlós: Felrúgták a nemzeti egységet

    Tarlós: Felrúgták a nemzeti egységet

    Politikai haszonszerzés volt a budapesti olimpiát ellenzők csoportjának célja – mondta Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, aki szerint a héten Budapest visszavonhatja pályázatát.

  • Nem ciki Vonának az érpataki polgármester

    Nem ciki Vonának az érpataki polgármester

    Ha a Jobbik kormányra kerülne, az jót tenne a lakásmaffiának – mondta a parlamentben Dömötör Csaba államtitkár. A politikus arra a minap kipattant botrányra utalt, ami szerint Orosz Mihály Zoltán jobbikos polgármester ellen büntetőeljárás folyik.