EUR: 311,53 Ft
CHF: 266,13 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Extra

Elszabadult a pokol! Durvul a Brangelina-válás

Békés, teljes egyetértésben történő válásnak indult, de azóta elszabadult a pokol – elképesztő pletykák kaptak szárnyra Angelina Jolie és Brad Pitt szakításával kapcsolatban. 

Brad Pitt and Angelina Jolie at the premiere of "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford". (NYC), Image: 300520345, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, StarMax

Ez lesz Hollywood legcsúnyább válása fotó:Profimedia

Még csak egy hete, hogy Angelina Jolie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta férje, Brad Pitt ellen a válókeresetet, de egyre képtelenebb és követhetetlenebb a történet. A bejelentést követő percektől a világsajtó aktuális célpontjává váltak, és pletykák ezrei kaptak szárnyra válásuk lehetséges okairól. Angie szerint – aki blokkolta férje hívásait és ma már szóba sem áll vele – Brad bűneit hosszan lehet sorolni: megcsalás, alkohol- és drogfüggőség, gyermekbántalmazás. A színész hazugságvizsgálatnak is alávetette volna magát, hogy bizonyítsa igazát. Főleg hogy felesége a gyerekek közelébe sem engedi. Mindeközben megdöbbentő információval szolgált a Daily Mail is. Úgy tudják, Angelina Jolie tudatosan készült a válásra és férje lejáratására. Ian Halperin – aki közeli kapcsolatban van a színésznővel és könyvet is írt a házaspárról –  a lapnak elárulta: Angie a gyerekekkel együtt már jó ideje Nagy-Britanniába készült átrakni székhelyét, hogy politikai karrierjét építse, és tervei szerint mindeközben látszatházasságuk megmaradt volna Braddel, aki Los Angelesben maradva folytatta volna filmes karrierjét. Ez azonban egy cseppet sem tetszett a színésznek, nem akart belemenni a nyitott házasságba. Állítólag ezek után döntött úgy Jolie, hogy tönkreteszi a férjét. Közben megjelentek olyan hírek is, hogy Angelina az utóbbi hónapokban Johnny Depptől kért segítséget, sőt az sem elképzelhetetlen, hogy a karjaiban vigasztalódott.


Kapcsolódó Cikkek

  • Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Hamarosan elérkezik a nagy nap, amikor Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. Felhőtlen boldogságukba csupán egy dolog rondít bele: a leendő aráról készült kamu pucér képek, melyeket egy az Iszlám Államhoz (IS) köthető portál tett közzé az interneten.

  • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.