EUR: 310,35 Ft
CHF: 289,21 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Extra

Elszabadult a pokol! Durvul a Brangelina-válás

Békés, teljes egyetértésben történő válásnak indult, de azóta elszabadult a pokol – elképesztő pletykák kaptak szárnyra Angelina Jolie és Brad Pitt szakításával kapcsolatban. 

Brad Pitt and Angelina Jolie at the premiere of "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford". (NYC), Image: 300520345, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, StarMax

Ez lesz Hollywood legcsúnyább válása fotó:Profimedia

Még csak egy hete, hogy Angelina Jolie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta férje, Brad Pitt ellen a válókeresetet, de egyre képtelenebb és követhetetlenebb a történet. A bejelentést követő percektől a világsajtó aktuális célpontjává váltak, és pletykák ezrei kaptak szárnyra válásuk lehetséges okairól. Angie szerint – aki blokkolta férje hívásait és ma már szóba sem áll vele – Brad bűneit hosszan lehet sorolni: megcsalás, alkohol- és drogfüggőség, gyermekbántalmazás. A színész hazugságvizsgálatnak is alávetette volna magát, hogy bizonyítsa igazát. Főleg hogy felesége a gyerekek közelébe sem engedi. Mindeközben megdöbbentő információval szolgált a Daily Mail is. Úgy tudják, Angelina Jolie tudatosan készült a válásra és férje lejáratására. Ian Halperin – aki közeli kapcsolatban van a színésznővel és könyvet is írt a házaspárról –  a lapnak elárulta: Angie a gyerekekkel együtt már jó ideje Nagy-Britanniába készült átrakni székhelyét, hogy politikai karrierjét építse, és tervei szerint mindeközben látszatházasságuk megmaradt volna Braddel, aki Los Angelesben maradva folytatta volna filmes karrierjét. Ez azonban egy cseppet sem tetszett a színésznek, nem akart belemenni a nyitott házasságba. Állítólag ezek után döntött úgy Jolie, hogy tönkreteszi a férjét. Közben megjelentek olyan hírek is, hogy Angelina az utóbbi hónapokban Johnny Depptől kért segítséget, sőt az sem elképzelhetetlen, hogy a karjaiban vigasztalódott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vámos Erika: véget ért a szerelem

    Vámos Erika: véget ért a szerelem

    A távolság és a sok veszekedés miatt szakított Vámos Erika és párja, Máté. Noha a szerelmesek több napja nem beszélnek egymással, a Több mint TestŐr háziasszonya bízik a békülésben és hogy végül egy család lesznek Mátéval.

  • Dollyt sokkolta barátja elvesztése

    Dollyt sokkolta barátja elvesztése

    Hatvanhét éves korában meghalt Kékes Zoltán, a legendás Dolly Roll együttes vezetője. A mindenki által csak Szisziként ismert énekes-gitáros 1983 óta dolgozott együtt az énekesnő Dollyval, előtte egy évtizeden keresztül a Hungária együttes tagja volt.