2018. április 19., csütörtök
Emma

Extra

Eltitkolt féltestvéréről vallott Király Viktor

Kevesen tudják, hogy Király Viktornak édestestvérein, Benen és Lindán kívül még egy hat évvel idősebb bátyja is van, Dávid, a család ugyanis nem nagyon beszél róla. A fiú Király Tamás előző házasságából született, az idő és a távolság azonban szétszakította a családot.

Király Viktor Magyarországon már elismert zenész, dalszövegíró és jelenleg a Star Academy zsűritagjaként igyekszik hétről hétre segíteni a fiatal tehetségeket. Mindemellett Amerikában is szeretné beindítani művészi karrierjét, amit a Voice tehetségkutató során alapozott meg tavaly. A fiatal zenész ezért mostanában rengeteget ingázik Los Angeles, New York és Budapest között, aminek a külföldi karrierépítés mellett az az előnye, hogy többet találkozik Los Angelesben élő féltestvérével, mint eddig bármikor.


– Dávid Magyarországon született és csupán kétéves volt, amikor apu és akkori felesége elváltak, aztán Dávid az édesanyjával kiköltözött Los Angelesbe. Nagyon jó fej, emlékszem, amikor még Amerikában laktunk gyerekkoromban, ritkán ugyan, de kijött New Yorkba meglátogatni – mondta Király Viktor Joshi, a legjobb barát című műsorban, amit hétköznap délutánonként láthatnak a nézők a FEM3 életmód csatornán. – Dávid anno egy menő gördeszkás srác volt, egy nagyon-nagyon profi sportoló, versenyekre járt és szponzorálták is. Az én szememben ő egy isten volt, a haveroknak is bemutattam. Ő volt a menő srác, büszke voltam, hogy az én tesóm.
Király Viktornak bátyja lett az egyik nagy ideálja: mint mondja, sok mindenben utánozta, éppen olyan akart lenni mint ő, remek példaképnek tartotta testvérét. Most pedig örül, hogy egyre több időt töltenek együtt. – Sokszor vagyok Los Angelesben, újabban  pedig többször találkozom Dáviddal. Most kezd erősebb, szorosabb lenni a kapcsolat köztünk. Korábban nagyon ritkán láttuk egymást, tényleg az egész életünk elment egymás mellett úgy, hogy nem találkoztunk. Nagyon érdekes érzés, hogy amikor most is összefutok vele, először olyan, mintha egy ismeretlen ember lenne, akivel nincs közös témánk, de eltelik egy óra és már tesók vagyunk – mesélte Viktor Joshi Bharathnak, aki a szingliségről és a trónörökös érkezéséről is faggatja a Star Academy zsűritagját a ma délutáni adásban.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek

  • Peller Károly: Apa azt akarta, hogy hentes legyek

    Peller Károly: Apa azt akarta, hogy hentes legyek

    Peller Károly az Operett színház fiatal tehetsége eddig nem nagyon mesélt gyermekkoráról, de a Lokállal kivételt tett. A színész őszintén beszélt apjáról füződő különleges, olykor rideg kapcsolatáról: édesapja nem támogatta fiát a pályán, szerette volna ha ő is hentesként keresné a kenyerét.