EUR: 312,94 Ft
CHF: 288,93 Ft
2016. december 07., szerda
Ambrus

Extra

Elvis Presleyről forgat minisorozatot Harvey Weinstein

Elvis_Presley_Jailhouse_Rock

Harvey Weinstein hollywoodi filmmogul Gracelandben forgat tévés minisorozatot Elvis Presley életéről a néhai sztár hagyatékának gondozóival együttműködve.

A nyolc-tíz epizódos szériát, amelynek társproducere David Glasser, a Weinstein Televízió (WTC) készíti. A felvételek a Presley-múzeumként működő Graceland birtokon folynak majd. Ez lesz a pop királyáról az első olyan életrajzi dráma, amelyet egykori memphisi otthonában forgatnak.

A produkció alkotói páratlan lehetőséget kapnak arra, hogy Elvis személyes tárgyai, használati eszközei, archív fotói és dokumentumai között dolgozzanak. A forgatókönyvhöz Dave Marsh 1982-es Elvis életrajzát is felhasználják.

“Nagyon izgatottak vagyunk a Harvey Weinstennel való közös munka miatt” – közölte a WTC-vel együttműködő Authentic Brands, az Elvis Presley Enterprises tulajdonosa.

“Nagy rajongója vagyok Harvey Weinstein független filmjeinek. Nagyszerű dolog, hogy lehetőségem nyílik együtt dolgozni vele ezen a műsoron, amely bemutatja, hogyan formálta át Elvis a zenei kultúrát és indított el egy forradalmat, amely megváltoztatta a világot” – fogalmazott Priscilla Presley.

Kapcsolódó Cikkek

 • Angelina Jolie magára marad

  Angelina Jolie magára marad

  A sztárpár válási procedúráját mindkét fél keményen megszenvedi. Úgy tűnik, hogy most a színésznő áll az összeomlás szélén, ugyanis mióta kirobbant a családi botrány, egyre elviselhetetlenebb.

 • Prostiper: bíróság előtt UFO Zsolt szextitkai

  Prostiper: bíróság előtt UFO Zsolt szextitkai

  Nemrégiben számoltunk be róla, hogy UFO Zsolt szívesen tesztelte a lányokat, akiket svájci szexmunkára küldött, legalábbis ez derült ki a többek között kerítéssel vádolt egykori énekes pere során.

 • Mikulás az Új Színházban

  Mikulás az Új Színházban

  A legkisebbeket stílusosan Pöttöm Panna meséje várta Mikulás napján az Új Színházban, ahová meghívták a területi gyermekvédelmi szakszolgálat gondozásában lévő gyermekek egy csoportját is.