EUR: 311,18 Ft
CHF: 271,92 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Extra

Elvis Presleyről forgat minisorozatot Harvey Weinstein

Harvey Weinstein hollywoodi filmmogul Gracelandben forgat tévés minisorozatot Elvis Presley életéről a néhai sztár hagyatékának gondozóival együttműködve.

A nyolc-tíz epizódos szériát, amelynek társproducere David Glasser, a Weinstein Televízió (WTC) készíti. A felvételek a Presley-múzeumként működő Graceland birtokon folynak majd. Ez lesz a pop királyáról az első olyan életrajzi dráma, amelyet egykori memphisi otthonában forgatnak.

A produkció alkotói páratlan lehetőséget kapnak arra, hogy Elvis személyes tárgyai, használati eszközei, archív fotói és dokumentumai között dolgozzanak. A forgatókönyvhöz Dave Marsh 1982-es Elvis életrajzát is felhasználják.

“Nagyon izgatottak vagyunk a Harvey Weinstennel való közös munka miatt” – közölte a WTC-vel együttműködő Authentic Brands, az Elvis Presley Enterprises tulajdonosa.

“Nagy rajongója vagyok Harvey Weinstein független filmjeinek. Nagyszerű dolog, hogy lehetőségem nyílik együtt dolgozni vele ezen a műsoron, amely bemutatja, hogyan formálta át Elvis a zenei kultúrát és indított el egy forradalmat, amely megváltoztatta a világot” – fogalmazott Priscilla Presley.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibort megviselték az utóbbi hetek cikkei, melyek szerint kiskorú lányokkal és tinédzserekkel randevúzik. A színész nem tagadta, hogy van olyan tizennyolc éven aluli rajongója, aki tett már félreérthetetlen ajánlatot neki, de ő teljességgel elzárkózott a légyottól.

  • Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Tagadja, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt kirobbanó formában érzi magát tizenkét kiló mínusszal Balázs Klári, aki a Lokálnak azt is elárulta: a mai napig nincs kapcsolat Korda György lánya, Judit és köztük, pedig talán már nagyszülők lettek.