EUR: 310,68 Ft
CHF: 259,46 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Elvis Presleyről forgat minisorozatot Harvey Weinstein

Harvey Weinstein hollywoodi filmmogul Gracelandben forgat tévés minisorozatot Elvis Presley életéről a néhai sztár hagyatékának gondozóival együttműködve.

A nyolc-tíz epizódos szériát, amelynek társproducere David Glasser, a Weinstein Televízió (WTC) készíti. A felvételek a Presley-múzeumként működő Graceland birtokon folynak majd. Ez lesz a pop királyáról az első olyan életrajzi dráma, amelyet egykori memphisi otthonában forgatnak.


A produkció alkotói páratlan lehetőséget kapnak arra, hogy Elvis személyes tárgyai, használati eszközei, archív fotói és dokumentumai között dolgozzanak. A forgatókönyvhöz Dave Marsh 1982-es Elvis életrajzát is felhasználják.

“Nagyon izgatottak vagyunk a Harvey Weinstennel való közös munka miatt” – közölte a WTC-vel együttműködő Authentic Brands, az Elvis Presley Enterprises tulajdonosa.

“Nagy rajongója vagyok Harvey Weinstein független filmjeinek. Nagyszerű dolog, hogy lehetőségem nyílik együtt dolgozni vele ezen a műsoron, amely bemutatja, hogyan formálta át Elvis a zenei kultúrát és indított el egy forradalmat, amely megváltoztatta a világot” – fogalmazott Priscilla Presley.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.