EUR: 305,49 Ft
CHF: 269,49 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Belföld

Értékeket ad az új M5

Szeptember közepén indul a Magyar Televízió új, M5 elnevezésű kulturális csatornája.

– Az M5 visszahozza azokat a magyar értékeket, amelyekre büszkének kell lennünk, és muszáj, hogy ezekhez hozzáférjenek az emberek. Ezért egyfajta missziónak érzem az új csatorna indulását – mondta Dér Ágnes csatornaigazgató a Magyar Időknek. A kulturális témákkal foglalkozó M5 hiánypótlóként is funkcionál majd új műsorstruktúrájával. – A közvélemény-kutatások jobbára azt mondják, hogy a nézőknek nincs igényük nívósabb tartalomra, tökéletesen elvannak azzal, amit kapnak. Én úgy látom, ez inkább azért lehet, mert nincs meg a választás lehetősége – tette hozzá Dér Ágnes. A kora délután az ismeretterjesztő, a természet- és a dokumentumfilmeké. Késő délután az oktatási sávban hat nyelvvel ismerkedhetnek meg a nézők. Az angol mellett az olasz, a német, a francia, a spanyol és az orosz is megjelenik.

_ZIH0043

Kapcsolódó Cikkek

  • Soros pénzén utazgat a Simicska-féle Index

    Soros pénzén utazgat a Simicska-féle Index

    Felettébb érdekes beszélgetésre bukkant a Facebookon az Origo. A lap szerint Soros György alapítványától, az OSIFE-től kap pénzt a jobbikos Simicska Lajos újságja, az Index egyik riportere, hogy emberi történeteket szállítson a közel-keleti állapotokról.

  • Durva háború az MSZP-ben

    Durva háború az MSZP-ben

    Háborút robbantott ki Botka László az MSZP-ben azzal, hogy leárulózta Molnár Zsoltot, a párt elnökségi tagját, aki most keményen visszaszólt, pártállami időket idéző vádaskodásnak nevezve a a miniszterelnök-jelölt szavait.