EUR: 305,01 Ft
CHF: 276,58 Ft
2017. július 25., kedd
Kristóf, Jakab

Aktuális

Ez a drónfotó joggal pályázik a legjobb esküvői fotó címre

A véletlen az egyik legjobb forgatókönyvíró. Gondolta mindezt Brandon Li, amikor vadonatúj DJI Phantom 3 drónját indította egy próbarepülésre Hong Kong városa felett.

Brandon drónjának repülési képességeit tesztelte, amikor teljesen véletlenül kiszúrt egy friss házaspárt az egyik épület tetőteraszán fekve kéz a kézben. A spontán pillanatot látva azonnal készített is egy fotót az ifjú párról, ami azóta is futótűzként terjed az interneten.

Drón esküvő

Fotó: Fotó: Brandon Li / unscripted.com

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitlert és Vonát élteti a jobbikos tini

  Hitlert és Vonát élteti a jobbikos tini

  Hitlert élteti és a náci vezér után Vona Gábor a másik kedvence annak a fiatal tinédzsernek, aki a pártelnök hívására belépett a Jobbik ifjúsági szervezetébe.

 • Antiszemitizmust szül a migráció

  Antiszemitizmust szül a migráció

  A Németországi Zsidók Központi Tanácsának elnöke, Josef Schuster arról beszélt a Buildnek, hogy Németországban – főleg a migránsválság óta – erősödött az antiszemitizmus – írta a 888.

 • Kormányt buktatna az ellenzéki sajtó

  Kormányt buktatna az ellenzéki sajtó

  Lemondóan, szerencsétlennek nevezve beszélt a hazai ellenzéki pártokról Lengyel László. A “királycsináló” szerint nem képesek leváltani a Fideszt, így most már már az ellenzéki médiának kell összefognia a kormány ellen.