EUR: 324,92 Ft
CHF: 282,21 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Aktuális

Ez a drónfotó joggal pályázik a legjobb esküvői fotó címre

A véletlen az egyik legjobb forgatókönyvíró. Gondolta mindezt Brandon Li, amikor vadonatúj DJI Phantom 3 drónját indította egy próbarepülésre Hong Kong városa felett.

Brandon drónjának repülési képességeit tesztelte, amikor teljesen véletlenül kiszúrt egy friss házaspárt az egyik épület tetőteraszán fekve kéz a kézben. A spontán pillanatot látva azonnal készített is egy fotót az ifjú párról, ami azóta is futótűzként terjed az interneten.

Drón esküvő

Fotó: Fotó: Brandon Li / unscripted.com

Kapcsolódó Cikkek

 • Megijedtek az állatok, a ballonosnak fizetnie kell

  Megijedtek az állatok, a ballonosnak fizetnie kell

  Svájcban komoly törvények védik az állatok nyugalmát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint annak a hőlégballonosnak az esete, aki egy környezetvédelmi területről emelkedett a magasba, ám a felszállás kicsit meredekre sikeredett.

 • Na képe:

  Na képe:

  Átestek életük első orvosi vizsgálatán a Nyíregyházi Állatparkban született vörös vari (Varecia rubra) négyes ikrek.

 • Hamvaiból születhet újjá a szélsőjobb

  Hamvaiból születhet újjá a szélsőjobb

  Újjáéleszti a Vona Gábor vezette Jobbik által negligált nemzeti radikalizmust a Toroczkai László alapította Mi Hazánk Mozgalom, amelynek hétvégi zászlóbontó nagygyűlésén nem csak arról döntöttek árpádsávos, gárdamellényes díszletek között, hogy pártként folytatják, hanem arról is, hogy Dúró Dóra az országgyűlésben őket képviseli, mert a Jobbikból kiebrudalt képviselőnő megtartja mandátumát.