2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb XIII.kerület

Ez órási buli volt

Minden évben megrendezik az Angyalföldi Családi Sportnapot, de az idei buli kicsit más volt, mint a többi. A résztvevők ugyanis amellett, hogy rengeteg sportot kipróbálhattak – amiért a végén még jutalmat is kaptak –, a színpadon igazi világsztároknak tapsolhattak vagy együtt sportolhattak velük. A napot például Katus Attilával közösen kezdhették, de részt vehettek a Box Team, azaz Vér Tamás és csapata kick-box aerobikóráján és „szájtátva” nézhették a Rippel fivérek és tanítványaik bemutatóját. És hogy lehet-e ezt még fokozni? Jövőre kiderül!

Kapcsolódó Cikkek

 • Lassan befejeződik a kormányalakítás

  Lassan befejeződik a kormányalakítás

  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) élén Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója váltja Balogh Zoltánt a hamarosan megalakuló új Orbán-kormányban – írta pénteki lapszámában a Magyar Idők, kormánypárti körökből származó információkra hivatkozva.

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.