EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb XIII.kerület

Ez órási buli volt

Minden évben megrendezik az Angyalföldi Családi Sportnapot, de az idei buli kicsit más volt, mint a többi. A résztvevők ugyanis amellett, hogy rengeteg sportot kipróbálhattak – amiért a végén még jutalmat is kaptak –, a színpadon igazi világsztároknak tapsolhattak vagy együtt sportolhattak velük. A napot például Katus Attilával közösen kezdhették, de részt vehettek a Box Team, azaz Vér Tamás és csapata kick-box aerobikóráján és „szájtátva” nézhették a Rippel fivérek és tanítványaik bemutatóját. És hogy lehet-e ezt még fokozni? Jövőre kiderül!

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.