EUR: 304,65 Ft
CHF: 273,01 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Extra

Ezek az Emmy-gála legcikibb ruhái

Mint azt már megszokhattuk, minden a rangos díjátadókra a hölgyek igyekeznek a lehető legextrémebb és számukra legcsinosabb öltözetet magukra ölteni.

Persze az sem újdonság, hogy páran nem igazán jól választanak és inkább előnytelen vagy éppen ízléstelen ruhában jelennek meg az eseményeken.

Az Emmy-gálán sem történt ez másként. Pár színésznő bizony mellényúlt az estélyijének kiválasztásakor.

Constance Zimmer

Constance Zimmer

Alia Shawkat

Alia Shawkat

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 18: Sarah Hyland arrives at the 68th Emmy Awards at the Microsoft Theater on September 18, 2016, in Los Angeles, California., Image: 300295907, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media

Sarah Hyland Fotók: Profimedia, Insight Media

Actress Chelsea Peretti arrives for the 68th annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater in Los Angeles on September 18, 2016. Photo by /UPI, Image: 300297515, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI

Chelsea Peretti

Kapcsolódó Cikkek

 • Így tekernek a sztárok

  Így tekernek a sztárok

  A meleg hónapokban sokak kedvenc közlekedési formája a biciklizés. Nincsenek ezzel másképp a világsztárok sem, akik azonban nem csak a járgányukra, de a megjelenésükre is kínosan ügyelnek, hiszen sose lehet tudni, mikor téved arra valamelyik bulvárlap lesifotósa.

 • Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Az érdi szurkolók bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón ismerkedhettek meg a 2017/18-as bajnoki szezon ÉRD női kézilabdacsapatával és céljaival, sőt, gyűjthettek autogramot és készíthettek közös fotókat is a játékosokkal.

 • Külön élnek Beckhamék

  Külön élnek Beckhamék

  Úgy tűnik, hogy David és Victoria Beckham házaspár új, furcsa divatot teremt! 1,7 milliárd forintért átépítik a házukat, hogy külön lakrészük legyen, de annak ellenére hogy válságban van a kapcsolatuk nem válnak.