EUR: 310,10 Ft
CHF: 289,09 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Extra

Ezek az Emmy-gála legcikibb ruhái

Mint azt már megszokhattuk, minden a rangos díjátadókra a hölgyek igyekeznek a lehető legextrémebb és számukra legcsinosabb öltözetet magukra ölteni.

Persze az sem újdonság, hogy páran nem igazán jól választanak és inkább előnytelen vagy éppen ízléstelen ruhában jelennek meg az eseményeken.

Az Emmy-gálán sem történt ez másként. Pár színésznő bizony mellényúlt az estélyijének kiválasztásakor.

Constance Zimmer

Constance Zimmer

Alia Shawkat

Alia Shawkat

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 18: Sarah Hyland arrives at the 68th Emmy Awards at the Microsoft Theater on September 18, 2016, in Los Angeles, California., Image: 300295907, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media

Sarah Hyland Fotók: Profimedia, Insight Media

Actress Chelsea Peretti arrives for the 68th annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater in Los Angeles on September 18, 2016. Photo by /UPI, Image: 300297515, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI

Chelsea Peretti

Kapcsolódó Cikkek

 • Vámos Erika: véget ért a szerelem

  Vámos Erika: véget ért a szerelem

  A távolság és a sok veszekedés miatt szakított Vámos Erika és párja, Máté. Noha a szerelmesek több napja nem beszélnek egymással, a Több mint TestŐr háziasszonya bízik a békülésben és hogy végül egy család lesznek Mátéval.

 • Dollyt sokkolta barátja elvesztése

  Dollyt sokkolta barátja elvesztése

  Hatvanhét éves korában meghalt Kékes Zoltán, a legendás Dolly Roll együttes vezetője. A mindenki által csak Szisziként ismert énekes-gitáros 1983 óta dolgozott együtt az énekesnő Dollyval, előtte egy évtizeden keresztül a Hungária együttes tagja volt.