EUR: 307,48 Ft
CHF: 265,92 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Extra

Ezek az Emmy-gála legcikibb ruhái

Mint azt már megszokhattuk, minden a rangos díjátadókra a hölgyek igyekeznek a lehető legextrémebb és számukra legcsinosabb öltözetet magukra ölteni.

Persze az sem újdonság, hogy páran nem igazán jól választanak és inkább előnytelen vagy éppen ízléstelen ruhában jelennek meg az eseményeken.

Az Emmy-gálán sem történt ez másként. Pár színésznő bizony mellényúlt az estélyijének kiválasztásakor.

Constance Zimmer

Constance Zimmer

Alia Shawkat

Alia Shawkat

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 18: Sarah Hyland arrives at the 68th Emmy Awards at the Microsoft Theater on September 18, 2016, in Los Angeles, California., Image: 300295907, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media

Sarah Hyland Fotók: Profimedia, Insight Media

Actress Chelsea Peretti arrives for the 68th annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater in Los Angeles on September 18, 2016. Photo by /UPI, Image: 300297515, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI

Chelsea Peretti

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt a francia mozi nagyasszonya

  Meghalt a francia mozi nagyasszonya

  100 éves korában elhunyt Danielle Darrieux. Az utóbbi időben sokat gyengélkedő francia származású világsztár 140 filmben és számtalan színházi produkcióban játszott élete során, többek között a Nagy Sándor, a hódító, Napóleon és a 8 nő című filmekben.

 • Meghalt Gord Downie

  Meghalt Gord Downie

  Meghalt Gord Downie, a Tragically Hit kanadai rockegyüttes énekese, dalszerzője, aki a kanadai nemzeti identitás kitörölhetetlen részévé vált a kisvárosokról, a kanadai irodalomról és a jégkorongról írt dalaival.