EUR: 308,20 Ft
CHF: 281,56 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Ezek az Emmy-gála legcikibb ruhái

Mint azt már megszokhattuk, minden a rangos díjátadókra a hölgyek igyekeznek a lehető legextrémebb és számukra legcsinosabb öltözetet magukra ölteni.

Persze az sem újdonság, hogy páran nem igazán jól választanak és inkább előnytelen vagy éppen ízléstelen ruhában jelennek meg az eseményeken.

Az Emmy-gálán sem történt ez másként. Pár színésznő bizony mellényúlt az estélyijének kiválasztásakor.

Constance Zimmer

Constance Zimmer

Alia Shawkat

Alia Shawkat

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 18: Sarah Hyland arrives at the 68th Emmy Awards at the Microsoft Theater on September 18, 2016, in Los Angeles, California., Image: 300295907, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media

Sarah Hyland Fotók: Profimedia, Insight Media

Actress Chelsea Peretti arrives for the 68th annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater in Los Angeles on September 18, 2016. Photo by /UPI, Image: 300297515, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI

Chelsea Peretti

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.