EUR: 310,78 Ft
CHF: 269,79 Ft
2017. október 11., szerda
Brigitta

Belföld

Fordulat Stadler tárgyalásán?

Perdöntő dokumentumokkal érkezett a bírósági tárgyalásra, állítja Stadler József barátja.

Ma kiderül, hogy Józsi ártatlan – állította György, aki szállást adott az akasztói barátjának, miután szabadult a börtönből.

Stadler József ellen 400 milliós adócsalás miatt indult eljárás, aminek szerdán reggel kezdődött meg a tárgyalása a  Kecskeméti Törvényszéken.

A barátom ma reggel olyan dokumentumokat vitt magával a tárgyalásra, ami mindent megváltoztat majd – jelentette ki az egykori vállalkozó szállásadója.

Kapcsolódó Cikkek

  • Halász: Le akarják bontani a kerítést

    Halász: Le akarják bontani a kerítést

    A Fidesz szerint fontos, hogy Brüsszelbe a magyar emberek hangja és ne a bevándorláspárti ellenzéké jusson el – mondta Halász János frakciószóvivő. Rámutatott: az ellenzék kész a Soros-terv végrehajtására, a hatalomért cserébe veszélybe sodornák a magyarok biztonságát és az ország jövőjét.

  • 188 milliárd az új centrumkórháznak

    188 milliárd az új centrumkórháznak

    A centrumkórház szerepét szánják az Egyesített Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézetnek a budapesti egészségügyi fejlesztési programon belül – közölték tegnap közös sajtótájékoztatójukon Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár, Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője és dr.