EUR: 307,14 Ft
CHF: 281,60 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XXII.kerület

Gergő is dobolt a saját buliján

Baksay dobol22

Gergő a dobolás nagymestere is – játszik elektromos és akkusztikus hangszeren, például kahonon is

A budafoki borfesztivál nagy koncertjeivel egy időben a budatétényi FalsHang Band is fellépett a Baross Gábor telepen. Az alkalom és a helyszín is különleges volt: Baksay Gergely, az együttes dobosa 40. születésnapját ünnepelték, és a családi ház terasza szolgált színpadul.

Baksay Gergely népes baráti társaságot hívott otthonába 40. születésnapi bulijára. Ott volt fél Baross, Nagytétény, Budatétény és Budafok családostól. A vendégek nem is számítottak rá, hogy őket is meglepetés várja és a kerületben népszerű FalsHang Band játszik nekik az elmúlt 40 év külföldi és magyar slágereiből.

– Eddigi életemet azzal töltöttem, hogy barátokat szerezzek, és ez egészen jól sikerült! A családom és barátaim a legnagyobb ajándék az életemben, ezek mellett már csak néhány nagyon fontos dolog van, mint például a kerékpározás és a zenélés. Most külön öröm, hogy a barátaimmal együtt zenélhetek a barátaimnak, szeretteimnek a saját születésnapi bulimon – mondta a Lokál Extrának az ünnepelt. Baksay Gergely a FalsHang Band többi tagjával egyetértésben hozzátette, jövőre, amikor nem lesz kerek évfordulós születésnapja, akár a borfesztiválon is szívesen fellépnek, hogy a népszerű helyi banda zenéjével a kerületi nagyközönséget is megörvendeztessék.

Baksay bringa22

Baksay Gergő versenyszerűen túrakerékpározik

Baksay orange autó MNR22

Gergőnek a családja, a bicaj és a sörkészítés mellett a veterán autó is a szenvedélye – ezt ő rakta össze

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.