2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Gesztesi 100 millióért árulja a házát

Gesztesi Károly azt mondja, túl nagy neki az a ház, ahol eddig élt, gyerekzsivaj híján pedig  üresnek érzi. Új telkét már kinézte magának jelenlegi lakhelye szomszédságában, ráadásul az arra építendő otthonát is megálmodta már.

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Gesztesi Károly (Fotó: Keresztesi Balázs)

HELLO! magazin, KIOSK BUDAPEST, Gesztesi Károly
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Gesztesi Károly egy fővároshoz közeli kisvárosban él, egy ikerházban, amelyet egykori párjával, kisfiai édesanyjával, Nikivel osztott meg. Bár nem egy fedél alatt laktak, csupán három ajtó választotta el a két házrészt, így gyermekei bármikor meglátogathatták a színészt, aki szintén rendszeres vendég volt odaát. Most azonban úgy tűnik, Gesztesi Károlynak nagy lett az épület, szeretné eladni a hatalmas házat, amelyet korábban gyerekzsivaj töltött meg, hiszen Panka az édesanyjával, Liptai Claudiával él, nagy fia, Máté már felnőtt, és a Nikitől született három fia közül ketten néhány év múlva kollégisták lesznek. A Lokál egy ingatlanhirdetési oldalon talált rá a házra, és azonnal tárcsáztuk a színészt, hogy megtudjuk, valóban ő árulja-e családi fészkét.


– A hír igaz, szeretném is eladni, meg nem is – kezdte nevetve Gesztesi. – A fiaim akkorák lettek, hogy két-három év múlva már szinte biztosan kollégiumba mennek, akkor pedig túl nagy lesz. Több mint 200 négyzetméteres, ami remekül jön családi ünnepek vagy bármilyen összejövetel alkalmával, húsz-huszonöt ember simán elfér benne, de a hétköznapokon okafogyottá válik a hatalmas tér. Viszont úgy a szívemhez nőtt, hogy amikor akadna rá vevő, mindig elbizonytalanodom, valóban meg akarok-e válni tőle, mert nem mondtam még le egy újabb gyerekről vagy gyerekekről, és a leendő unokáimat is szívesen látnám itt. Persze ha valaki olyan ajánlatot tesz, amiért megéri, oda fogom adni, csak ki kell várni a jó vevőt – mesélte a Lokálnak Gesztesi Károly, aki elárulta, már azt is tudja, hogy hol szeretné felhúzni a következő házát. – A jelenlegi otthonom szomszédságában van egy nagyon jó telek, amit kinéztem magamnak. Elképzelhetetlennek tartom ugyanis, hogy elköltözzek ebből a Duna menti kisvárosból. Szeretek itt élni, sok barátom és tisztelőm van a környéken. Már terveket is készítettem, csak az lendít előre, hogy egy újat csinálhatok, ez mindig is érdekelt.

Jó pár ház megalkotásán túl vagyok, amelyeket mindig dicsértek a későbbi vevők, akiknek eladtam őket. Azokat is magamnak építettem, de szeretek továbblépni, bár sokszor nehéz. Az új házamat szintén én terveztem, én felügyelem majd az építkezést, ezt nem bízom senkire. Nagyon szeretnek velem dolgozni a munkások, mert megkérdezem, mennyi a napidíjuk, és azt megtoldom néhány ezer forinttal.


Az ingatlanhirdetés szerint Károly közel százmillió forintért, egészen pontosan 97,9 millióért válna meg otthonától, bár ez csupán irányárként van feltüntetve. Mivel a hirdetésben az ikerház mindkét részének tulajdonságait, így az amerikai konyhás nappalik és a hálószobák számát is feltüntették, sejthető, hogy nem csupán Gesztesi, de korábbi párja, fiainak édesanyja, Niki házrésze ugyancsak eladó. Valószínűleg együtt költöznek majd az új otthonba is. – Erről egyáltalán nem akarok beszélni – zárta rövidre Károly, amikor rákérdeztünk, vajon fiainak az édesanyja is vele tart-e újonnan megálmodott otthonába.

Sosem szakadt el Nikitől

Gesztesi Károly és Niki azelőtt alkottak egy párt, hogy a színész elvette volna Liptai Claudiát. 2015-ben azonban Károly bevallotta: Niki legkisebb gyerekének, Áronnak is ő az édesapja, és a műsorvezetővel kötött házasságuk ideje alatt fogant a kisfiú. – Noha hivatalosan nem vettem el, gyönyörű fiaink vannak, és a feleségemnek hívom. Ő csupán szeret és évek óta csendben tűr. Még azt is eltűrte, hogy mellékvágányra került az életemben. Sosem szűntem meg szeretni őt, mindig is az életem része maradt, még akkor is, amikor Claudia miatt elhagytam – mondta korábban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.