EUR: 311,31 Ft
CHF: 287,57 Ft
2017. április 25., kedd
Márk

Extra

Gyémántlemez lett Adele 25 című albuma

A Hello és a Send My Love című dalokat is tartalmazó korong tavaly novemberben került a lemezboltok polcaira, majd idén júniustól több streamingoldalon is hozzáférhetővé vált.

A brit énekesnő a New York-i Madison Square Gardenben adott koncertjén vette át a gyémánt státus megszerzését igazoló dísztáblát. Az amerikai lemezipari szövetség olyan albumoknak és daloknak ad gyémánt minősítést, amelyek tízszeres platina státust érnek el. A Nielsen Music szerint a 25 című lemezből eddig több mint kilencmillió példány fogyott az Egyesült Államokban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lajcsi már a végrendeletét is megírta

  Lajcsi már a végrendeletét is megírta

  Várkonyi Andrea Mi­csoda Nők! című mű­so­rá­ban mondta el Lajcsi, mennyire fontosnak tartja, hogy gondoskodjon a szeretteiről, és ha vele bármi történne, ők akkor is biztonságban legyenek.

 • Kóma: István nyolc hónapja várja, hogy felébredjen felesége

  Kóma: István nyolc hónapja várja, hogy felébredjen felesége

  Nyolc hónapja fekszik éber kómában Annamária, miután négyszer újraélesztették és a kisbabáját is elvesztette. Férje, a szombathelyi Kálai István ápolja őt a nap huszonnégy órájában és a Lokálnak azt is elárulta: arról álmodozik, hogy felébred a szerelme és templomban is oltár elé vezetheti.

 • Jöhet a baba Jollyéknál!

  Jöhet a baba Jollyéknál!

  Emelt fővel távozott A Nagy Duettből Jolly, akit nagyon bánt, hogy folyton csak párja, Pamela hibáin nevetgélt a zsűri, és az ő tehetségét és produkcióját szóra sem méltatták.