EUR: 307,75 Ft
CHF: 281,58 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Gyémántlemez lett Adele 25 című albuma

A Hello és a Send My Love című dalokat is tartalmazó korong tavaly novemberben került a lemezboltok polcaira, majd idén júniustól több streamingoldalon is hozzáférhetővé vált.

A brit énekesnő a New York-i Madison Square Gardenben adott koncertjén vette át a gyémánt státus megszerzését igazoló dísztáblát. Az amerikai lemezipari szövetség olyan albumoknak és daloknak ad gyémánt minősítést, amelyek tízszeres platina státust érnek el. A Nielsen Music szerint a 25 című lemezből eddig több mint kilencmillió példány fogyott az Egyesült Államokban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.