EUR: 308,58 Ft
CHF: 267,50 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Extra

Gyilkossággal vádolják Jim Carreyt!

Jim Carrey amerikai komikust volt barátnője halálának gondatlan okozásával vádolják.A hétfőn Los Angelesben benyújtott vádirat azt állítja, hogy a színész álnéven beszerzett, vényköteles, bódító hatású gyógyszerekkel látta el volt barátnőjét, aki tavaly halt meg túladagolás miatt. 

Carreyt az elhunyt Cathriona White özvegye, Mark Burton vádolta meg, White az előző években a filmsztárral élt kapcsolatban. A vádak szerint Carrey Arthur King álnéven jutott a gyógyszerekhez, melyeket továbbadott White-nak. A nő halála után Carrey megpróbálta eltüntetni a nyomokat. A színész kereken visszautasította a gyanúsítást.

A tmz.com celebportál közölte Carrey szavait, melyek szerint az eljárás “szívtelen próbálkozás, hogy a nőt, akit szerettem, és engem kihasználjanak”.

Jim Carrey is a vállát vitte exe koporsóját Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Jim Carrey is a vállát vitte exe koporsóját Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Azt is mondta, hogy “vannak pillanatok az életben, amikor az embernek fel kell állnia és meg kell védenie magát a világ gonoszságával szemben”.
Hozzátette: “Cat problémái jóval azelőtt jelentkeztek, hogy találkoztunk volna, tragikus halálát sajnos senki sem tudta megakadályozni. Nagyon remélem, hamarosan vége lesz annak, hogy egyesek megpróbálnak hasznot húzni belőle és végre nyugodni hagyják”.

Carreyt a perben Marty Singer, a hírességek védőügyvédje képviseli. A jogász az özvegy lépését pénzszerzési kísérletnek értékelte.
A tmz.com információi szerint az ügyvéd úgy érvelt, hogy a gyógyszerrecepteket White lopta el Carreytől, nem a színész adta őket szándékosan a nőnek.

A jogász szerint White és Burton csak névházasságot kötött, hogy a nőt ne küldjék haza Írországba. Nem is éltek együtt, tehát “a társ elvesztéséről” panaszkodni abszurd.
Az özvegy férj egy pontosan meg nem határozott pénzösszeget kér, mellyel a temetési és az ügyvédi költségeit fedezné.

2015 szeptemberében öngyilkos lett Jim Carrey exbarátnője. Carrey és White 2012-ben ismerkedett meg egymással, kapcsolatuk hányatott volt, szakításuk után néhány héttel pedig öngyilkosságot követett el a nő. Búcsúlevelében leírta, hogy képtelen volt feldolgozni a színésszel történt szakítását.

Ha segítségre van szüksége! 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Kapcsolódó Cikkek

  • Hajas László, Wossala Rozina és Mary PopKids Sanyi életet cserélt – VIDEÓ!

    Hajas László, Wossala Rozina és Mary PopKids Sanyi életet cserélt – VIDEÓ!

    Te mikor próbáltál ki utoljára valami újat? Akkor fedezheted fel a világot igazán, ha mersz változtatni, hiszen az izgalmas dolgok a komfortzónádon kívül történnek. A Schweppes ennek bizonyítására három ismert személyiséget dobott a mélyvízbe: Hajas Lászlót, Wossala Rozinát és a Mary PopKids frontemberét, Bártfalvi Sándort, akik egy napra szerepet cseréltek.

  • Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

    Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

    Nagy bajban van az, aki feltörte Majka és Dundika régi telefonját, Sztárban sztár zsűritagja keményen beolvasott neki és ha visszaél a képekkel, akkor akár két évet is kaphat.