EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Extra

Gyilkossággal vádolják Jim Carreyt!

Jim Carrey amerikai komikust volt barátnője halálának gondatlan okozásával vádolják.A hétfőn Los Angelesben benyújtott vádirat azt állítja, hogy a színész álnéven beszerzett, vényköteles, bódító hatású gyógyszerekkel látta el volt barátnőjét, aki tavaly halt meg túladagolás miatt. 

Carreyt az elhunyt Cathriona White özvegye, Mark Burton vádolta meg, White az előző években a filmsztárral élt kapcsolatban. A vádak szerint Carrey Arthur King álnéven jutott a gyógyszerekhez, melyeket továbbadott White-nak. A nő halála után Carrey megpróbálta eltüntetni a nyomokat. A színész kereken visszautasította a gyanúsítást.


A tmz.com celebportál közölte Carrey szavait, melyek szerint az eljárás “szívtelen próbálkozás, hogy a nőt, akit szerettem, és engem kihasználjanak”.

Jim Carrey is a vállát vitte exe koporsóját Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Jim Carrey is a vállát vitte exe koporsóját Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Azt is mondta, hogy “vannak pillanatok az életben, amikor az embernek fel kell állnia és meg kell védenie magát a világ gonoszságával szemben”.
Hozzátette: “Cat problémái jóval azelőtt jelentkeztek, hogy találkoztunk volna, tragikus halálát sajnos senki sem tudta megakadályozni. Nagyon remélem, hamarosan vége lesz annak, hogy egyesek megpróbálnak hasznot húzni belőle és végre nyugodni hagyják”.


Carreyt a perben Marty Singer, a hírességek védőügyvédje képviseli. A jogász az özvegy lépését pénzszerzési kísérletnek értékelte.
A tmz.com információi szerint az ügyvéd úgy érvelt, hogy a gyógyszerrecepteket White lopta el Carreytől, nem a színész adta őket szándékosan a nőnek.

A jogász szerint White és Burton csak névházasságot kötött, hogy a nőt ne küldjék haza Írországba. Nem is éltek együtt, tehát “a társ elvesztéséről” panaszkodni abszurd.
Az özvegy férj egy pontosan meg nem határozott pénzösszeget kér, mellyel a temetési és az ügyvédi költségeit fedezné.

2015 szeptemberében öngyilkos lett Jim Carrey exbarátnője. Carrey és White 2012-ben ismerkedett meg egymással, kapcsolatuk hányatott volt, szakításuk után néhány héttel pedig öngyilkosságot követett el a nő. Búcsúlevelében leírta, hogy képtelen volt feldolgozni a színésszel történt szakítását.

Ha segítségre van szüksége! 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.