2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Gyilkossággal vádolják Jim Carreyt!

Jim Carrey amerikai komikust volt barátnője halálának gondatlan okozásával vádolják.A hétfőn Los Angelesben benyújtott vádirat azt állítja, hogy a színész álnéven beszerzett, vényköteles, bódító hatású gyógyszerekkel látta el volt barátnőjét, aki tavaly halt meg túladagolás miatt. 

Carreyt az elhunyt Cathriona White özvegye, Mark Burton vádolta meg, White az előző években a filmsztárral élt kapcsolatban. A vádak szerint Carrey Arthur King álnéven jutott a gyógyszerekhez, melyeket továbbadott White-nak. A nő halála után Carrey megpróbálta eltüntetni a nyomokat. A színész kereken visszautasította a gyanúsítást.


A tmz.com celebportál közölte Carrey szavait, melyek szerint az eljárás “szívtelen próbálkozás, hogy a nőt, akit szerettem, és engem kihasználjanak”.

Jim Carrey is a vállát vitte exe koporsóját Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Jim Carrey is a vállát vitte exe koporsóját Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Azt is mondta, hogy “vannak pillanatok az életben, amikor az embernek fel kell állnia és meg kell védenie magát a világ gonoszságával szemben”.
Hozzátette: “Cat problémái jóval azelőtt jelentkeztek, hogy találkoztunk volna, tragikus halálát sajnos senki sem tudta megakadályozni. Nagyon remélem, hamarosan vége lesz annak, hogy egyesek megpróbálnak hasznot húzni belőle és végre nyugodni hagyják”.


Carreyt a perben Marty Singer, a hírességek védőügyvédje képviseli. A jogász az özvegy lépését pénzszerzési kísérletnek értékelte.
A tmz.com információi szerint az ügyvéd úgy érvelt, hogy a gyógyszerrecepteket White lopta el Carreytől, nem a színész adta őket szándékosan a nőnek.

A jogász szerint White és Burton csak névházasságot kötött, hogy a nőt ne küldjék haza Írországba. Nem is éltek együtt, tehát “a társ elvesztéséről” panaszkodni abszurd.
Az özvegy férj egy pontosan meg nem határozott pénzösszeget kér, mellyel a temetési és az ügyvédi költségeit fedezné.

2015 szeptemberében öngyilkos lett Jim Carrey exbarátnője. Carrey és White 2012-ben ismerkedett meg egymással, kapcsolatuk hányatott volt, szakításuk után néhány héttel pedig öngyilkosságot követett el a nő. Búcsúlevelében leírta, hogy képtelen volt feldolgozni a színésszel történt szakítását.

Ha segítségre van szüksége! 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Kapcsolódó Cikkek

 • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

  Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

  Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

 • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

  Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

  Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.

 • Egyedül ballagott el Marci

  Egyedül ballagott el Marci

  Mátraszentimre híresen kicsi település és az ottani általános iskolába is csupán 26 fő jár. Közülök pedig csak egyetlen diák, Nagy Márton alkotta a nyolcadik osztály, így az ünnepélyes ballagáson Marci egyedül ballagott.