EUR: 304,83 Ft
CHF: 273,37 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Külföld

Ilyen megtörténhet? Három tehén esett egy családi ház úszómedencéjébe

Három tehén esett egy családi ház úszómedencéjébe az ausztriai Mittersillben keddre virradó éjszaka.

Egy kerítéssel körülvett legelőről négy állat tört ki Salzburg tartományban hétfőről keddre virradó éjszaka, közülük három esett a medencébe. A tűzoltóknak sikerült a szerencsétlenül járt négylábúakat sértetlenül kiemelni a vízből, ám a medence nem úszta meg károk nélkül és az állatok a környező földeken is otthagyták nyomukat – közölte a rendőrség.

A tűzoltóknak 19 emberre volt szüksége, hogy kihúzzák a marhákat a vízből, gazdájuk még az éjszaka értük ment egy utánfutóval és hazavitte őket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Prága szerint a kvótarendszer működésképtelen

  Prága szerint a kvótarendszer működésképtelen

  A cseh kormány ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy a kvótarendszer működésképtelen – ezekkel a szavakkal reagált Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök szerdán arra, hogy az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítása miatt júniusban Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást.

 • 2019-ben érkezik a Wonder Woman folytatása

  2019-ben érkezik a Wonder Woman folytatása

  Diana, az amazonok hercegnője karácsonyi ajándékot hoz a közönségnek 2019-ben: a Warner Bros. filmstúdió bejelentette, hogy a Wonder Woman folytatása két és fél év múlva debütál a mozikban – számolt be róla a Deadline.

 • Varsó visszautasítja a brüsszeli “zsarolást”

  Varsó visszautasítja a brüsszeli “zsarolást”

  Varsó nem fogadja el “az uniós hivatalnokok semmiféle zsarolását”, különösen ha nem tényeken alapszik – jelentette ki az Európai Bizottság bejelentéseire reagálva szerdán Rafal Bochenek, a lengyel kormány szóvivője.