2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Hétmilliót lógattak Pikali Gerda nyakába

Mintegy hétmillió forintos nyakláncot kölcsönzött a Vajna Tímea nevével fémjelzett Caprice ékszerüzlet Pikali Gerdának és a Játékszínnek. A színésznő az ékszert a Hűtlenség ára című darabban fogja viselni, szigorú felügyelet mellett. A Lokál tudomására jutott, hogy egy biztonsági őr lesi majd Gerda minden lépését, amíg a méregdrága láncot viseli a színpadon.

– Soha nem volt még ilyen drága ékszerem, sőt eddig nem is viseltem ilyet, szóval nagyon izgalmas lesz úgy játszani, hogy közben vigyáznak ránk – nevetett Gerda, majd a Lokál olvasóival azt is megosztotta, melyik a legkedvesebb saját ékszere.


– Egy gyűrű, amelyet Károlytól kaptam, és nem, nem jegygyűrű – viccelődött azokra a kérdésekre utalva, hogy mikor lesz már az esküvőjük Rékasi Károllyal. – Szerettem volna venni magamnak egy gyűrűt, amelyet aztán ő vásárolt meg. Eredetileg egy visszafogottabbat akartam, de végül együtt választottunk ki egy fehérarany gyűrűt kis kövekkel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.