EUR: 305,44 Ft
CHF: 276,58 Ft
2017. július 24., hétfő
Kinga, Kincső

Belföld

Hihetetlen! Ennyit keres évente Palvin Barbara

2016-ben sikerült először magyar lánynak is bekerülnie a csúcsgázsit kereső modellek közé. A Forbes összeállításában Palvin Barbara a lenyűgöző 20. helyen van a 4 millió dolláros fizetésével.

A magazin listáját Gisele Bündchen vezeti, aki 30,500,000 dollárt (9,5 milliárd forint) keresett az elmúlt évben.

Második lett Adriana Lima a 10,500,000 (3,2 milliárd forint) dollárt vágott zsebre.

Őt követi dobogósként, alig pár dollárral lemaradva Karlie Kloss, aki 10,000,000 (3 milliárd forint) dollárt keresett meg.

Hazánk büszkesége, az alig 22 éves Palvin Barbara a 20. helyre került a magazin listájában, amit a 4 millió dolláros ( 1 milliárd forint) fizetésével tudott elérni.

palvin

Fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Izrael is élesen bírálta Sorost

  Izrael is élesen bírálta Sorost

  Tiltakozó levelet írt az izraeli kormány képviseletében a washingtoni nagykövetség szóvivője a New York Timesnak. A biztosítékot az verte ki, hogy Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt az antiszemitizmus támogatásával vádolták meg a Soros György ellen tett lépések miatt.

 • Ismét rács mögött Kulcsár Attila

  Ismét rács mögött Kulcsár Attila

  Mintarabként viselkedik a tököli börtönben a sikkasztásért elítélt Kulcsár Attila. Kora reggel kitakarítja a hatfős zárkát, napközben pedig a raktárban dolgozik.

 • Orbán: A hazafiak oldalán állunk

  Orbán: A hazafiak oldalán állunk

  Fontos kérdés, hogy Magyarország a magyarok országa lesz-e a jövőben. A jövő évi választások tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést – jelentette ki Orbán Viktor a 28.

 • Kétszáz kamionnyi tankönyv indul útra

  Kétszáz kamionnyi tankönyv indul útra

  Augusztusban megkezdik kiszállítani az iskoláknak az új tankönyveket. A kormány döntése értelmében a szeptemberben kezdődő új tanévtől már nemcsak az alsó tagozatos diákok, hanem az 5–9.