EUR: 309,26 Ft
CHF: 267,41 Ft
2017. október 12., csütörtök
Miksa

Belföld

Hihetetlen! Ennyit keres évente Palvin Barbara

2016-ben sikerült először magyar lánynak is bekerülnie a csúcsgázsit kereső modellek közé. A Forbes összeállításában Palvin Barbara a lenyűgöző 20. helyen van a 4 millió dolláros fizetésével.

A magazin listáját Gisele Bündchen vezeti, aki 30,500,000 dollárt (9,5 milliárd forint) keresett az elmúlt évben.

Második lett Adriana Lima a 10,500,000 (3,2 milliárd forint) dollárt vágott zsebre.

Őt követi dobogósként, alig pár dollárral lemaradva Karlie Kloss, aki 10,000,000 (3 milliárd forint) dollárt keresett meg.

Hazánk büszkesége, az alig 22 éves Palvin Barbara a 20. helyre került a magazin listájában, amit a 4 millió dolláros ( 1 milliárd forint) fizetésével tudott elérni.

palvin

Fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Hulán hullámai

  Hulán hullámai

  Soha nem hittem volna, hogy egyszer meggyőznek, és elmegyek egy „rendkívüli kisugárzású, látású” gyógymasszőrhöz a nyavalyáimmal.

 • Czeglédy bűnszervezete mögött Gyurcsány áll

  Czeglédy bűnszervezete mögött Gyurcsány áll

  Tovább dagad a Czeglédyvel és Gyurcsánnyal kapcsolatos botrány: újabb három gyanúsítottat vettek őrizetbe a Human Operator-féle bűnszervezet ügyében, amelynek Gyurcsány Ferenc DK-elnök cége közel 80 milliós kölcsönt adott.

 • Simicska jobbikos barátjával graffitizett

  Simicska jobbikos barátjával graffitizett

  Jobbik rajongó barátjával festett obszcén feliratokat veszprémi hirdetőoszlopokra múlt héten Simicska Lajos. A titokzatos idegen Müllner László gyömrői barlangász, aki számos jobbikos politikust követ Facebook-oldalán, és támogatja a korábbi gyömrői polgármestert Gyenes Leventét is, akinek szex és drogbotrányai, valamint adócsalás és okirat-hamisítás miatti jogerős bírósági ítélete miatt kellett távozni a polgármesteri székből.