EUR: 307,22 Ft
CHF: 282,10 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Külföld

Hillary Clintonnak dublőre van?

Különböző találgatások láttak napvilágot az elmúlt napokban Hillary Clinton egészségi állapotával kapcsolatban, a legmerészebb szerint dublőrt használ. A szeptember 11-i megemlékezésről rosszulléte miatt távozó Hillary pár órával később, lánya otthonából kisétálva mosolyogva nyugtatgatta az embereket, hogy teljesen jól érzi magát. Azonban az internetre feltöltött fotók és videók összehasonlítása után sokakban felmerült a kérdés: valóban ugyanaz a két személy?

Fotó: twitter

Fotó: twitter

Kapcsolódó Cikkek

 • Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Kérdéses, hogy a New York-i CEU hogyan tud Magyarországon a felsőoktatási tanulmányokkal kapcsolatban dokumentumokat kiállítani akkor, amikor azt Philadelphiában akkreditálták, és alapító okiratában a budapesti egyetem címe szerepel, az amerikai metropoliszra pedig csak hivatkoznak – teszi fel a kérdést a Magyar Idők.

 • Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Moszkvában őrizetbe vették az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet négy tagját, akik merényletekre készültek az orosz főváros közlekedési hálózatának objektumai ellen – közölte csütörtökön a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

 • Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy orosz újságírót egy szibériai kisvárosban, a helyi hatóságok csütörtöki közlése szerint az illetőt munkájával kapcsolatban ölhették meg, de egyelőre nem tudják, hogy milyen indítékkal.