2017. november 25., szombat
Katalin

Tech

Hiszed? Ez a Commodore 64 még ma is él és virul – Fotó!

A Commodore 64 USA közösségi oldalán osztott meg egy képet a nyolcvanas évek egyik csúcsszámítógépéről működés közben.

A sokak gyerekkorának meghatározó élményeit nyújtó matuzsálem természetesen nem csak mutatóba lett bekapcsolva, hanem egy németországi autószerelő műhely 25 éve megállás nélkül használja még ma is. Gyönyörködj és nosztalgiázz!

Comodore 64 egy német autószerelő műhelyben /Fotó: Facebook

Comodore 64 egy német autószerelő műhelyben /Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Infokommunikációs akadálymentesítő alkalmazás készül autistáknak

  Infokommunikációs akadálymentesítő alkalmazás készül autistáknak

  Autistáknak készít infokommunikációs alapú akadálymentesítő alkalmazást az Autisták Országos Szövetsége (AOSZ), a fejlesztést a kormány 450 millió forinttal támogatja – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • A kínai Tencent nagyobb, mint a Facebook

  A kínai Tencent nagyobb, mint a Facebook

  A kínai Tencent internetes technológiai holding piaci tőkeértéke az ázsiai vállalatok között elsőként lépte át az 500 milliárd dolláros határt és globális összevetésben már megelőzte a Facebook piaci tőkeértékét is.

 • Beszáll a drónbizniszbe a Huawei

  Beszáll a drónbizniszbe a Huawei

  Alacsony légtéri mobil adathálózati lefedettséget biztosító technológiát fejleszt a Huawei a drónok hasznosításában rejlő gazdasági potenciál kiaknázása érdekében – tájékoztatta az MTI-t a Huawei Wireless X Labs csütörtökön Londonban tett bejelentéséről a Huawei Technologies Hungary Kft.