EUR: 312,64 Ft
CHF: 260,84 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XII.kerület

Hol jár a gyerekünk?

Eltűnt gyerekek fényképeivel borított falfelület látható a MOM Kulturális Központ előtt a Sirály sétányon. Ezeknek a gyerekeknek azonban nem fizikailag veszett nyomuk. Ők a nap bizonyos időszakaiban tűnnek el az internet világában.

Az „Eltűnt gyerekek fala” arra hívja fel a figyelmet, hogy nemcsak az otthonon kívül veszhetnek el a gyerekek fizikai valóságukban, hanem akár a mellettünk lévő szobában is az internet világában kalandozva. Amikor gyermekünk a telefonjában, táblagépében elmerülve chatel vagy internetes oldalakat látogat, vajon tudjuk-e, kivel beszélget, milyen tartalmakat nézeget, milyen hatások érik?

Eltunt gyerekek fala12 Sárközy Gyöegy fotó

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.