EUR: 309,01 Ft
CHF: 284,99 Ft
2017. június 23., péntek
Zoltán

Extra

Hoppá! Harrison Ford megint szelfiket készít Budapesten – Fotó!

Úgy tűnik nincs vége Harrison Ford “hadjáratának”, amiben eltökélte, hogy a lehető legtöbb szelfit készíthetik vele hazánkban.

Szeptember elején már-már kevesebben voltak azok, akiknek nem sikerült egy jó képet lőniük a színésszel. Most azonban külön jó hír a színész azon rajongóinak, akiknek nem sikerült szelfizni a sztárral, hogy Harrison Ford újra belendült.

A Szárnyas fejvadász második részét Magyarországon forgató 74 éves sztár kedd este egy budapesti étteremben vacsorázott és persze most sem maradhatott el az alkalmazottakkal pózoló képsorozat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megúszta a börtönt Bill Cosby

  Megúszta a börtönt Bill Cosby

  Óriási a felháborodás Amerikában, mert a nemi erőszakkal vádolt Bill Cosby mindent megúszhat. A tizenkét esküdtből ugyanis ketten hisznek az ártatlanságában, így nem született ítéletet az ügyében.

 • Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

  Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

  Szerelemét és karrierjét köszönheti Csernus Imrének az Operettszínház sztárja, Kocsis Dénes. Az ifjú színész évekkel ezelőtt komoly önértékelési- és párkapcsolati problémákkal küzdött és az összetett lelki problémák spiráljából csak a szabad szájú pszichiáter tudta kigyógyítani.

 • 27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

  27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

  Az 58 éves popdívánál már megszokott, hogy jóval fiatalabb, mutatós férfiak oldalán érzi jól magát, így meg sem lepődünk, hogy új szerelme egy 31 éves portugál modell, Kevin Sampaio.