EUR: 303,00 Ft
CHF: 266,40 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

Hoppá! Harrison Ford megint szelfiket készít Budapesten – Fotó!

Úgy tűnik nincs vége Harrison Ford “hadjáratának”, amiben eltökélte, hogy a lehető legtöbb szelfit készíthetik vele hazánkban.

Szeptember elején már-már kevesebben voltak azok, akiknek nem sikerült egy jó képet lőniük a színésszel. Most azonban külön jó hír a színész azon rajongóinak, akiknek nem sikerült szelfizni a sztárral, hogy Harrison Ford újra belendült.

A Szárnyas fejvadász második részét Magyarországon forgató 74 éves sztár kedd este egy budapesti étteremben vacsorázott és persze most sem maradhatott el az alkalmazottakkal pózoló képsorozat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.

 • Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Örül Mexikóváros polgármestere a metropoliszban forgatott új Godzilla-filmnek, mert az szerinte az idegenforgalmat is megélénkíti és sokak számára nyújt, ha rövid időre is munkalehetőséget.