2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Hoppá! Harrison Ford megint szelfiket készít Budapesten – Fotó!

Úgy tűnik nincs vége Harrison Ford “hadjáratának”, amiben eltökélte, hogy a lehető legtöbb szelfit készíthetik vele hazánkban.

Szeptember elején már-már kevesebben voltak azok, akiknek nem sikerült egy jó képet lőniük a színésszel. Most azonban külön jó hír a színész azon rajongóinak, akiknek nem sikerült szelfizni a sztárral, hogy Harrison Ford újra belendült.

A Szárnyas fejvadász második részét Magyarországon forgató 74 éves sztár kedd este egy budapesti étteremben vacsorázott és persze most sem maradhatott el az alkalmazottakkal pózoló képsorozat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.