EUR: 307,67 Ft
CHF: 267,74 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Extra

Hoppá! Így ment az utcára Kim Kardashian – fotók!

Ismét nem hazudtolta meg magát a valóságshow szereplő, aki ismét olyan ruhában mutatkozott, ami szinte semmit sem takar el hibátlan testéből.

Bár a 36 éves Kim Kardashiannak már két gyermeke is van, ez azonban egyáltalán nem látszik rajta.  Ráadásul az átlag férjekkel ellentétben, a szépség párja egyáltalán nem féltékeny nejére.

Kanye West büszkén feszít felesége mellett, miközben a fotósok igyekeznek a lehető legtöbb képet készíteni a bombázóról.

Kim Kardashian looks stunning in a curvy lingerie dress as she heads out with Kanye West in Miami., Image: 300300083, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Fotók: Profimedia, Splash

Kim Kardashian looks stunning in a curvy lingerie dress as she heads out with Kanye West in Miami., Image: 300300224, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szerepért hívta ágyba a rendező Köllő Babettet

    Szerepért hívta ágyba a rendező Köllő Babettet

    Hazánkban is egyre többen emelik fel  szavukat a színházi- és filmes szakmában történt szexuális visszaélések ügyében. Lokál most újabb zaklatásról rántotta le a leplet, ugyanis a Feleségek luxuskivitelben sztárját, Köllő Babettet még kiskorúként akart elcsábítani egy neves színházigazgató.