2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Hoppá! Így ment az utcára Kim Kardashian – fotók!

Ismét nem hazudtolta meg magát a valóságshow szereplő, aki ismét olyan ruhában mutatkozott, ami szinte semmit sem takar el hibátlan testéből.

Bár a 36 éves Kim Kardashiannak már két gyermeke is van, ez azonban egyáltalán nem látszik rajta.  Ráadásul az átlag férjekkel ellentétben, a szépség párja egyáltalán nem féltékeny nejére.

Kanye West büszkén feszít felesége mellett, miközben a fotósok igyekeznek a lehető legtöbb képet készíteni a bombázóról.

Kim Kardashian looks stunning in a curvy lingerie dress as she heads out with Kanye West in Miami., Image: 300300083, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Fotók: Profimedia, Splash

Kim Kardashian looks stunning in a curvy lingerie dress as she heads out with Kanye West in Miami., Image: 300300224, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.