EUR: 311,24 Ft
CHF: 271,04 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Extra

Hoppá! Laura, Laci péniszéről fantáziál – Videó!

Elérkezett a várva várt pillanat, amikor a Star Academy lakói ráébredtek, hogy hiányzik nekik a szex.

Nagy meglepetés, hogy kivételesen nem Alexa osztotta meg legbensőbb gondolatait a többiekkel, hanem épp Laura, akinek eddig a szavát is alig lehetett hallani. A lány és Kelemen Lacika egy bensőséges beszélgetésbe bonyolódtak, Laura itt fejtette ki az újonnan érkezett lakónak, hogy bizony egészséges nőhöz híven, neki is vannak szexuális tartalmú fantáziái. A fiatal énekesnő pironkodva vallotta be, hogy egy zongoráról, Laci öleléséről, valamint a fiú legnemesebb tagjáról is álmodozott már.

Laci persze egyáltalán nem jött zavarba, sőt, imádta hallgatni a pikáns történetet. Hogy mi is hangzott el pontosan, az a videóból kiderül:

A cikkben szereplő videót csak 18 éven felülieknek ajánljuk.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibort megviselték az utóbbi hetek cikkei, melyek szerint kiskorú lányokkal és tinédzserekkel randevúzik. A színész nem tagadta, hogy van olyan tizennyolc éven aluli rajongója, aki tett már félreérthetetlen ajánlatot neki, de ő teljességgel elzárkózott a légyottól.

  • Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Tagadja, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt kirobbanó formában érzi magát tizenkét kiló mínusszal Balázs Klári, aki a Lokálnak azt is elárulta: a mai napig nincs kapcsolat Korda György lánya, Judit és köztük, pedig talán már nagyszülők lettek.