2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Hoppá! Laura, Laci péniszéről fantáziál – Videó!

Elérkezett a várva várt pillanat, amikor a Star Academy lakói ráébredtek, hogy hiányzik nekik a szex.

Nagy meglepetés, hogy kivételesen nem Alexa osztotta meg legbensőbb gondolatait a többiekkel, hanem épp Laura, akinek eddig a szavát is alig lehetett hallani. A lány és Kelemen Lacika egy bensőséges beszélgetésbe bonyolódtak, Laura itt fejtette ki az újonnan érkezett lakónak, hogy bizony egészséges nőhöz híven, neki is vannak szexuális tartalmú fantáziái. A fiatal énekesnő pironkodva vallotta be, hogy egy zongoráról, Laci öleléséről, valamint a fiú legnemesebb tagjáról is álmodozott már.

Laci persze egyáltalán nem jött zavarba, sőt, imádta hallgatni a pikáns történetet. Hogy mi is hangzott el pontosan, az a videóból kiderül:

A cikkben szereplő videót csak 18 éven felülieknek ajánljuk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.