EUR: 308,58 Ft
CHF: 288,13 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Extra

Hoppá! Laura, Laci péniszéről fantáziál – Videó!

Elérkezett a várva várt pillanat, amikor a Star Academy lakói ráébredtek, hogy hiányzik nekik a szex.

Nagy meglepetés, hogy kivételesen nem Alexa osztotta meg legbensőbb gondolatait a többiekkel, hanem épp Laura, akinek eddig a szavát is alig lehetett hallani. A lány és Kelemen Lacika egy bensőséges beszélgetésbe bonyolódtak, Laura itt fejtette ki az újonnan érkezett lakónak, hogy bizony egészséges nőhöz híven, neki is vannak szexuális tartalmú fantáziái. A fiatal énekesnő pironkodva vallotta be, hogy egy zongoráról, Laci öleléséről, valamint a fiú legnemesebb tagjáról is álmodozott már.

Laci persze egyáltalán nem jött zavarba, sőt, imádta hallgatni a pikáns történetet. Hogy mi is hangzott el pontosan, az a videóból kiderül:

A cikkben szereplő videót csak 18 éven felülieknek ajánljuk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Közel 3,3 millió forintot gyűjtött össze az elmúlt két hétben az Aurora zenekar Szilágyi Istvánnak. A rockbanda egy megható üzenetben kérte rajongóit, hogy az együttes pólójának megvásárlásával támogassák a 79 éves bajba jutott színészt.

 • Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Teljesen kilátástalan helyzetbe került Berki Attila, aki hat gyermekével maradt egyedül, amikor ikerterhes feleségét elgázolta egy szabadnapos amerikai katona.

 • Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Szponzorok nélküli motivációs előadást tart Schobert Norbi. A fitneszguru saját zsebébe nyúlva osztja meg tapasztalatait azzal a 2000 szerencsés jelentkezővel, akik az Országos Duci Nap című esemény Facebook-oldalán regisztrálnak.