2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Hoppá! Rihanna férjhez megy?

Rihanna és Drake egy közeli barátja kikotyogta a Life&Style magazinnak, hogy a szerelmesek esküvőre készülnek – írja a Life.hu. A sztárok 2009-ben már összejöttek egyszer azonban, akkor nem bizonyult tartósnak a kapcsolat, viszont most úgy tűnik esküvői harangszó közeledik.

-Drake és Rihanna már az esküvőjük helyszínét tervezik az énekesnő szülővárosában Barbadoson – árulta el  a pár ismerőse. A felmelegített kapcsolat egyébként az MTV Video Music Awards díjátadón lett mindenki számára egyértelmű, ahol a 29 éves rapper szerelmet vallott az énekesnőnek: “Ő az, akibe gyakorlatilag 22 éves korom óta szerelmes vagyok. Ő az egyik legjobb barátom a világon, egyébként pedig egy ma élő igazi zenei legenda.”


A gesztus persze nem maradt viszonzatlanul, és az énekesnő a színpadra sietve, forró csókkal köszönte meg a vallomást, és a dicsérő szavakat. De mintha csak vonzaná a botrányokat  a világsztár: ezt megelőzően pár héttel, ex-barátja Chris Brown és Drake összeverekedett miatta.  A két rapper egy helyen iszogatott és Brown egy üveg italt küldött Drake-nek, aki visszaküldte rajta egy cetlivel: „életed szerelmét dugogatom, ez a helyzet”. Ennél nem is kellett több a forrófejű Brown-nak, aki megverte Rihanna új szerelmét. A balhéban a két rapper kisebb karcolásokkal megúszta, de többen súlyosan megsérültek.

Mindez úgy tűnik Rihanna és Drake között nem okozott problémát, és az énekesnő boldogan köti össze az életét a jelek szerint szintén hirtelen haragú barátjával.

RihannDrake

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.