EUR: 319,07 Ft
CHF: 274,63 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Életmód

Hoppá! Több szexre vágyik a magyar

Elkészült a nagy szextérkép, amiből kiderül, melyik európai országban szeretkezünk a legtöbbet, ha külföldön pihenjük ki magunkat. A Csajok és Pasik társkereső friss felmérésében 477 főt kérdeztek meg arról, hol szeretkezett már a kontinensünkön, milyen szót használ az együttlétekre, de a közvéleménykutatásból az is kiderül, milyen gyakran szeretkezik az, aki egyedül él.

Meglepő módon igen konzervatív válaszokat kaptak a teszt készítői arra a kérdésre, hogy ki milyen szóval illeti a szexet.


Több kérdésre is válaszoltak azok a megkérdezettek, akik elárulták, melyik külföldi országban szeretkeztek már és, hogy hetente hány alkalommal kívánja az együttlétet, akkor is, ha éppen szingli.

A felmérés szerint a többség (52%) szeretkezésnek hívja a szexuális együttléteket, és ez annál inkább igaz, minél idősebbek vagyunk. Minél fiatalabbak vagyunk azonban, annál több szót használunk rá (pl.: szeretkezés, szexelés, kamatyolás, prütykölés), a „nevén” pedig csupán a válaszadók 7 százaléka nevezi a szexet. Érdekes módon a vulgáris szavak egyáltalán nem népszerűek, azokat a megkérdezettek 3 százaléka jelölte meg.


A válaszadók azt is elárulták, hogy mit gondolnak a társkeresők a szinglik és a párkapcsolatban élők szexuális életéről, átlagosan ki hányszor bújik ágyba partnerével. Az online társkeresők 42 százaléka szerint egy szingli manapság havonta párszor vagy hetente él szexuális életet. Ezzel szemben viszont olyanok is akadnak, a válaszadók 13 százaléka, akik úgy vélik, hogy hetente többször vagy egyáltalán nem szexelnek az egyedülállók. Egészen más a helyzet a párkapcsolatban élők esetében. A válaszadók 69 százaléka szerint egy ideális párkapcsolatban hetente többször, míg 20 százalékuk szerint naponta szeretkeznek a párok.

Az köztudott, hogy a magyarok szeretnek utazni. Most arra is fény derült, hogy örömmel adóznak a gyönyör oltárán, ha külföldön vannak.
csajok-es-pasik-terkep-infografika-v8

A Csajok és Pasik társkereső utánajárt, hogy hol szeretkeznek legtöbbet a magyarok. Kiderült a legnépszerűbb országok Németország, Horvátország, Ausztria és Olaszország, de Hollandia és Spanyolország is benne van a top 10-ben.

Szerencsére továbbra sem kell szégyenkeznünk a világ előtt, ugyanis a Durex Globális Szexuális Felmérése alapján Magyarország a harmadik helyen áll a világ legszexisebb országai között.

A negyvenegy országban több mint 350 ezer válaszait rendszerező kutatás eredménye lett, hogy a franciák évi 137 alkalommal élnek nemi életet, ami magasan a 103-as átlag fölött van. Nem sokkal maradnak le a franciák mögött a görögök, akik a másodikok lettek, majd őket követik a magyarok a dobogón.

Bármilyen sokat is szeretkeznek azonban a párok a ténylegesen megélt orgazmusról már érdekesebb számok jöttek ki.

A felmérésből kiderült, hogy az olaszoknak van a leggyakrabban szexuális élmény alkalmával orgazmusuk legyen (61 %), őket követik a Szerbia-montenegróiak (56 %) és a Macedónok (54%).
Megdöbbentő, hogy tízből több mint egy kínainak (11 %) soha nem volt még orgazmusa, ez az arány a finneknél 10 %, az indiaiaknál és a svédeknél pedig 8 %.

A számok alapján egyértelművé vált, hogy érdemes odafigyelni partnerünkre, hiszen az emberek egynegyede színlelt már orgazmust az elmúlt 12 hónap során, de nemek szerint elég nagy eltérés tapasztalható: tízből négy nő színlel, míg a férfiaknak 17 százaléka.

Kapcsolódó Cikkek