EUR: 322,85 Ft
CHF: 275,90 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb IX.kerület

Horrorisztikus divatkoncert a Liliom utcában

Budapest, 2016. szeptember 8. A Soharóza kórus tagjai a Tabu kollekció című zenés produkció próbáján a Trafó Kortárs Művészetek Házában 2016. szeptember 7-én. A darabot Halas Dóra karnagy és Nagy Fruzsina jelmeztervező rendezésében 2016. szeptember 8-án mutatják be. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Tabu kollekció címmel ment az előadás
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Test, szex, betegség, vér, halál, genderkérdés, horrormondókák gyerekeknek jelentek meg a Trafó színpadán a Soharóza csapatnak köszönhetően.

Nagy Fruzsina jelmeztervező és Halas Dóra karnagy szakmáinak ötvözéséből született látványos divatkoncerten izgalmas és titkon mindenkit foglalkoztató tabutémák vonultak fel a mindennapok frusztrációinak kifutóján.

Az éneklő modelleknek – többek közt 3D-s nyomtatással és LED-világítással – tervezett, közel száz egyedi jelmezt és kelléket fényvetítések emelték ki a térből.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.