EUR: 312,84 Ft
CHF: 260,95 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb IX.kerület

Horrorisztikus divatkoncert a Liliom utcában

Budapest, 2016. szeptember 8. A Soharóza kórus tagjai a Tabu kollekció című zenés produkció próbáján a Trafó Kortárs Művészetek Házában 2016. szeptember 7-én. A darabot Halas Dóra karnagy és Nagy Fruzsina jelmeztervező rendezésében 2016. szeptember 8-án mutatják be. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Tabu kollekció címmel ment az előadás
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Test, szex, betegség, vér, halál, genderkérdés, horrormondókák gyerekeknek jelentek meg a Trafó színpadán a Soharóza csapatnak köszönhetően.

Nagy Fruzsina jelmeztervező és Halas Dóra karnagy szakmáinak ötvözéséből született látványos divatkoncerten izgalmas és titkon mindenkit foglalkoztató tabutémák vonultak fel a mindennapok frusztrációinak kifutóján.

Az éneklő modelleknek – többek közt 3D-s nyomtatással és LED-világítással – tervezett, közel száz egyedi jelmezt és kelléket fényvetítések emelték ki a térből.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.