EUR: 307,61 Ft
CHF: 282,10 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Húszméteres fóliába tekerték, mielőtt elcsábították a szépségkirálynőt

IMG_8779

Fotó: Zsófia Rátkai

Budapest – Nem is tudom, felvenni vagy viselni volt-e nehezebb az aluruhát – mondta Szabó Csillag, a Miss International Hungary szépségkirálynője, aki egy fotózás kedvéért hagyta magát betekerni 20 méter alufóliába, hogy aztán modernkori Lédaként tündökölhessen.

A mitológiai jelenet futurisztikus víziója Rátkai Zsófi fejéből pattant ki, aki ezt a képsorozatot szánta vizsgamunkának fotográfus szakon.

–    Csillagot több, mint 20 lány közül választottam ki – mesélte az ifjú művész. – Az fogott meg benne, hogy a tekintetében ott a csábító nő, miközben ez egész lénye eszményi ártatlanságot sugároz. Szerintem nagyon jól illet rá az alufólia. Partnerével, a Zeuszt alakító Erikkel igazán szép párt alkottak.

A mitológia szerint Zeusz, a görög főisten hattyú képében csábítja el a csodaszép királynőt, akit ezúttal Csillag alakított.

A szépségkirálynő igazán sokoldalú tehetség, hisz amellett, hogy láthatóan fotogén, most kezdte a második évét a Nemzetvédelmi Egyetemen. Néhány hét múlva pedig Japánba repül, hogy képviselje Magyarországot a Miss International nemzetközi versenyén. Csillag elárulta azt is, hogy a felhasznált alufóliát végül szelektív szemetesben helyezték el, mert számára fontos számára a környezetvédelem.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum’n’bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja – számolt be róla a BBC.

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.

 • Hatemeletnyi zuhanást élt túl Zsolt

  Hatemeletnyi zuhanást élt túl Zsolt

  Vigyáznak az őrangyalai Palicz Zsoltra. A férfit időről időre megérinti a halál szele, de úgy tűnik, ő egyszerűen sebezhetetlen. Utoljára 2016.