EUR: 308,76 Ft
CHF: 285,20 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Húszméteres fóliába tekerték, mielőtt elcsábították a szépségkirálynőt

IMG_8779

Fotó: Zsófia Rátkai

Budapest – Nem is tudom, felvenni vagy viselni volt-e nehezebb az aluruhát – mondta Szabó Csillag, a Miss International Hungary szépségkirálynője, aki egy fotózás kedvéért hagyta magát betekerni 20 méter alufóliába, hogy aztán modernkori Lédaként tündökölhessen.

A mitológiai jelenet futurisztikus víziója Rátkai Zsófi fejéből pattant ki, aki ezt a képsorozatot szánta vizsgamunkának fotográfus szakon.

–    Csillagot több, mint 20 lány közül választottam ki – mesélte az ifjú művész. – Az fogott meg benne, hogy a tekintetében ott a csábító nő, miközben ez egész lénye eszményi ártatlanságot sugároz. Szerintem nagyon jól illet rá az alufólia. Partnerével, a Zeuszt alakító Erikkel igazán szép párt alkottak.

A mitológia szerint Zeusz, a görög főisten hattyú képében csábítja el a csodaszép királynőt, akit ezúttal Csillag alakított.

A szépségkirálynő igazán sokoldalú tehetség, hisz amellett, hogy láthatóan fotogén, most kezdte a második évét a Nemzetvédelmi Egyetemen. Néhány hét múlva pedig Japánba repül, hogy képviselje Magyarországot a Miss International nemzetközi versenyén. Csillag elárulta azt is, hogy a felhasznált alufóliát végül szelektív szemetesben helyezték el, mert számára fontos számára a környezetvédelem.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.