2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Húszméteres fóliába tekerték, mielőtt elcsábították a szépségkirálynőt

IMG_8779

Fotó: Zsófia Rátkai

Budapest – Nem is tudom, felvenni vagy viselni volt-e nehezebb az aluruhát – mondta Szabó Csillag, a Miss International Hungary szépségkirálynője, aki egy fotózás kedvéért hagyta magát betekerni 20 méter alufóliába, hogy aztán modernkori Lédaként tündökölhessen.

A mitológiai jelenet futurisztikus víziója Rátkai Zsófi fejéből pattant ki, aki ezt a képsorozatot szánta vizsgamunkának fotográfus szakon.

–    Csillagot több, mint 20 lány közül választottam ki – mesélte az ifjú művész. – Az fogott meg benne, hogy a tekintetében ott a csábító nő, miközben ez egész lénye eszményi ártatlanságot sugároz. Szerintem nagyon jól illet rá az alufólia. Partnerével, a Zeuszt alakító Erikkel igazán szép párt alkottak.


A mitológia szerint Zeusz, a görög főisten hattyú képében csábítja el a csodaszép királynőt, akit ezúttal Csillag alakított.

A szépségkirálynő igazán sokoldalú tehetség, hisz amellett, hogy láthatóan fotogén, most kezdte a második évét a Nemzetvédelmi Egyetemen. Néhány hét múlva pedig Japánba repül, hogy képviselje Magyarországot a Miss International nemzetközi versenyén. Csillag elárulta azt is, hogy a felhasznált alufóliát végül szelektív szemetesben helyezték el, mert számára fontos számára a környezetvédelem.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.