EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Igazi vadmacska! Megvédte magát rajongójától Gigi Hadid

Magából kikelve ordított és rugdosott az egyik legnépszerűbb topmodell, Gigi Hadid.

A szépség egy milánói divatbemutatóról távozott, amikor egyik rajongója hátulról megközelítette, majd a magasba emelete. Hadidnak érthetően ez nem tetszett, de nem ijedt meg. Vadmacskaként védte meg magát.
– Ki vagy te, sz*rházi? – ordította Gigi, aki remegett a dühtől. Hamar kiszabadította magát, majd megkérte a biztonságiakat, hogy vezessék el a férfit. Nem csodálkoznánk, ha az eset után a fiatal modell is testőröket alkalmazna.

November 10, 2015: Gigi Hadid during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show, held at the Lexington Avenue Armory in New York City., Image: 267239866, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Gigi Hadid fotó: Profimedia, INF

22 set 2016 - MILAN - ITALY *** NOT AVAILABLE FOR ITALY *** GIGI HADID LIFT UP FROM A FAN WHILE LEAVING WITH BELLA HADID , MAX MARA FASHION SHOW IN MILAN, Image: 300671947, License: Rights-managed, Restrictions: NOT AVAILABLE FOR ITALY - PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 344 2007**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Gigi megvédi magát, ha kell fotó: Profimédia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.