EUR: 310,70 Ft
CHF: 259,73 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Igazi vadmacska! Megvédte magát rajongójától Gigi Hadid

Magából kikelve ordított és rugdosott az egyik legnépszerűbb topmodell, Gigi Hadid.

A szépség egy milánói divatbemutatóról távozott, amikor egyik rajongója hátulról megközelítette, majd a magasba emelete. Hadidnak érthetően ez nem tetszett, de nem ijedt meg. Vadmacskaként védte meg magát.
– Ki vagy te, sz*rházi? – ordította Gigi, aki remegett a dühtől. Hamar kiszabadította magát, majd megkérte a biztonságiakat, hogy vezessék el a férfit. Nem csodálkoznánk, ha az eset után a fiatal modell is testőröket alkalmazna.

November 10, 2015: Gigi Hadid during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show, held at the Lexington Avenue Armory in New York City., Image: 267239866, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Gigi Hadid fotó: Profimedia, INF

22 set 2016 - MILAN - ITALY *** NOT AVAILABLE FOR ITALY *** GIGI HADID LIFT UP FROM A FAN WHILE LEAVING WITH BELLA HADID , MAX MARA FASHION SHOW IN MILAN, Image: 300671947, License: Rights-managed, Restrictions: NOT AVAILABLE FOR ITALY - PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 344 2007**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Gigi megvédi magát, ha kell fotó: Profimédia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

  • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

    Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

     A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.