EUR: 309,27 Ft
CHF: 285,47 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Extra

Igazi vadmacska! Megvédte magát rajongójától Gigi Hadid

Magából kikelve ordított és rugdosott az egyik legnépszerűbb topmodell, Gigi Hadid.

A szépség egy milánói divatbemutatóról távozott, amikor egyik rajongója hátulról megközelítette, majd a magasba emelete. Hadidnak érthetően ez nem tetszett, de nem ijedt meg. Vadmacskaként védte meg magát.
– Ki vagy te, sz*rházi? – ordította Gigi, aki remegett a dühtől. Hamar kiszabadította magát, majd megkérte a biztonságiakat, hogy vezessék el a férfit. Nem csodálkoznánk, ha az eset után a fiatal modell is testőröket alkalmazna.

November 10, 2015: Gigi Hadid during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show, held at the Lexington Avenue Armory in New York City., Image: 267239866, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Gigi Hadid fotó: Profimedia, INF

22 set 2016 - MILAN - ITALY *** NOT AVAILABLE FOR ITALY *** GIGI HADID LIFT UP FROM A FAN WHILE LEAVING WITH BELLA HADID , MAX MARA FASHION SHOW IN MILAN, Image: 300671947, License: Rights-managed, Restrictions: NOT AVAILABLE FOR ITALY - PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 344 2007**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Gigi megvédi magát, ha kell fotó: Profimédia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma világbajnok rúdtáncos a FEM3 Micsoda nők! című talkshow-jában megdöbbentő kijelentést tett, amikor Várkonyi Andrea a szerelem témakörét boncolgatta vendégeivel.

 • Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Hello, Gábor! – köszöntötte Tom Hanks az Inferno című film forgatásán Urmai Gábort. A nyíregyházi színház színészét Hanks kollégaként kezelte.

 • Hollywoodi halloween

  A halloween ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek hite szerint ezen a napon tért vissza a földre azoknak a bűnösöknek a lelke, akik meghaltak és azóta állatok testében „léteztek”.