EUR: 311,27 Ft
CHF: 270,43 Ft
2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

Igazi vadmacska! Megvédte magát rajongójától Gigi Hadid

Magából kikelve ordított és rugdosott az egyik legnépszerűbb topmodell, Gigi Hadid.

A szépség egy milánói divatbemutatóról távozott, amikor egyik rajongója hátulról megközelítette, majd a magasba emelete. Hadidnak érthetően ez nem tetszett, de nem ijedt meg. Vadmacskaként védte meg magát.
– Ki vagy te, sz*rházi? – ordította Gigi, aki remegett a dühtől. Hamar kiszabadította magát, majd megkérte a biztonságiakat, hogy vezessék el a férfit. Nem csodálkoznánk, ha az eset után a fiatal modell is testőröket alkalmazna.

November 10, 2015: Gigi Hadid during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show, held at the Lexington Avenue Armory in New York City., Image: 267239866, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Gigi Hadid fotó: Profimedia, INF

22 set 2016 - MILAN - ITALY *** NOT AVAILABLE FOR ITALY *** GIGI HADID LIFT UP FROM A FAN WHILE LEAVING WITH BELLA HADID , MAX MARA FASHION SHOW IN MILAN, Image: 300671947, License: Rights-managed, Restrictions: NOT AVAILABLE FOR ITALY - PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 344 2007**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Gigi megvédi magát, ha kell fotó: Profimédia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.