EUR: 311,43 Ft
CHF: 260,99 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Külföld

Így robbant fel a Samsung Galaxy S7 – Videó!

Egy kávézóban robbant fel ismét egy okostelefon.

Nap mint nap hallani esetekről, amikor valahol a világban felrobban egy Galaxy Note 7. Miután dél-koreai Samsung belátta, hogy készülékei hibásak, közleményben tudatták vásárlóikkal, hogy a biztonság kedvéért ne használják a készüléket. Feltehetőleg erről nem értesült az a hölgy, akinek egy kávézóban robbant fel az okostelefonja.


Arra kérjük felhasználóinkat, hogy kapcsolják ki a Galaxy Note 7 készüléket, és cseréljék ki, amilyen gyorsan csak lehet – áll a konszern közzétett felhívásában. A Samsung a telefon esetleges túlmelegedésével indokolta a kérést.
Szeptember 1-ig 35 olyan, a Samsung által is elismert eset történt, hogy egy Galaxy Note 7 lángra kapott, az esetek többségében töltés közben. A Samsung visszahívta a világ tíz országában eddig eladott, összesen nagyjából 2,5 millió készülékét a töltéskor túlhevülő, ezért robbanás- és gyulladásveszélyes akkumulátor miatt. Az új akkumulátorral szerelt készülékeket Dél-Koreában hétfőn kezdték kiszállítani az üzletekbe.

A hétvégi bejelentés után hétfőn 7 százalékot zuhant a dél-koreai világcég tőzsdei értéke. Elemzők szerint a blamázs és a visszahívás nemcsak a Galaxy Note 7-eladásokat vetheti vissza, általában is leronthatja a Samsung imázsát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek