EUR: 304,89 Ft
CHF: 276,50 Ft
2017. július 25., kedd
Kristóf, Jakab

Aktuális

Így szabadult a börtönből Tasnádi Péter – Fotók!

Pénteken reggel kitárult a tiszalöki fegyintézet kapuja és kisétált rajta Tasnádi Péter, akit még 2012-ben ítélt a bíróság jogerősen 7 évre emberölés előkészülete és kétrendbeli, felbujtóként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt.

Akkor az volt a vád, hogy Tasnádi 2001-től olyan bűncselekmények elkövetésére adott utasításokat – sok esetenként börtönlevelek formájában -, amelyek volt felesége és annak élettársa, valamint a feleség ügyvédje, és Tasnádi volt anyósa bántalmazását célozták. Utóbbit le is öntötték savval.

A korábbi évtizedekben keresztapaként számon tartott Tasnádi egy tőle korábban jól megszokott szerelésben, a magyar futball-válogatott melegítőjében lépett ki a börtönkapun, ahonnan magával hozta bent megszerzett értékeit: hűtőt, mikrosütőt, egyéb használati tárgyakat, így – miközben mások egy táskával távoznak – ő egy raklapnyi cuccot kellett hazaszállíttasson.

Tasnádi Egerben akar új életet kezdeni élettársával, aki néhány barátjával együtt várta a rács mögött kissé megtestesedett egykori bűnözőt, aki nemrégiben egy bírósági meghallgatáson a “foglalkozása:” kérdésre azt a választ adta: kisnyugdíjas.

Tasnádi nem csak az elmúlt esztendőket töltötte hűvösön, 16 évet volt “bent” kisebb megszakításokkal. Most azonban egyetlen eljárás sincs folyamatban ellene, mivel a napokban a Fővárosi Ítélőtábla felmentette őt és volt ügyvédjét a vesztegetés vádja alól. Azzal vádolták őket, hogy megpróbálták lefizetni a Tasnádiról orvosi szakvéleményt kiállító szakértőt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitlert és Vonát élteti a jobbikos tini

  Hitlert és Vonát élteti a jobbikos tini

  Hitlert élteti és a náci vezér után Vona Gábor a másik kedvence annak a fiatal tinédzsernek, aki a pártelnök hívására belépett a Jobbik ifjúsági szervezetébe.

 • Antiszemitizmust szül a migráció

  Antiszemitizmust szül a migráció

  A Németországi Zsidók Központi Tanácsának elnöke, Josef Schuster arról beszélt a Buildnek, hogy Németországban – főleg a migránsválság óta – erősödött az antiszemitizmus – írta a 888.

 • Kormányt buktatna az ellenzéki sajtó

  Kormányt buktatna az ellenzéki sajtó

  Lemondóan, szerencsétlennek nevezve beszélt a hazai ellenzéki pártokról Lengyel László. A “királycsináló” szerint nem képesek leváltani a Fideszt, így most már már az ellenzéki médiának kell összefognia a kormány ellen.