EUR: 310,50 Ft
CHF: 259,24 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Aktuális

Ijesztő! Székesfehérváron fogtak el két terroristajelöltet

Terrorcselekmény előkészülete bűntett gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett két férfit pénteken a Székesfehérvári Járásbíróság – közölte a Székesfehérvári Törvényszék sajtóosztálya az MTI-vel.

A közlemény szerint a két gyanúsított ellen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda “terrorcselekmény terrorista csoportban történő elkövetése érdekében megvalósított terrorcselekmény előkészülete” bűntett miatt indított eljárást. A két férfi a gyanú szerint az interneten üzeneteket váltott az Iszlám Állam terrorszervezethez való csatlakozásról, illetve egyikük kommentekben terrorcselekmények elkövetését helyezte kilátásba.

A nyomozási bíró az előzetes letartóztatás helyszíneként az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet (IMEI) jelölte ki.

Kapcsolódó Cikkek

  • Budapest Európa új Hollywoodja

    Budapest Európa új Hollywoodja

    Az elmúlt években hazánk nagyon felkapottá vált a filmesek körében. Sorra forgatnak az országban világsztárok és egymást váltják a Korda Stúdióban a különböző Hollywoodi szuperprodukciók.

  • Egyre több migráns próbál kamionokban átszökni a határon

    Egyre több migráns próbál kamionokban átszökni a határon

    Egyre több migráns próbálkozik kamionokban átszökni a déli határon. Csütörtökön három jármű is fennakadt Röszkénél a röntgenvizsgálat során. Mindannyian illegális bevándorlókat próbáltak Magyarországra csempészni, sikertelenül, az átvilágításon ugyanis mindannyian lebuktak.